Turledere og Fiskeguider i Fiske-eventyr.dk


Turledere og Fiskeguider, som du vil møde, når du er på fiskerejse med fiske-eventyr. Det er eksperterne på de fiskevande vi skal fiske i fjerne lande og det er turlederne, som er med hjemmefra. Sammen vil vi gøre en forskel og give jer en kvalitets fiskerejse.

Jesper Nymann

Fiskerejse efter laks i oktober Min-sølvlaks-fra-Kalum

Jeg har fisket det meste af livet. Barneskoene er trådt ved Karup- og Haderis å både med helt traditionelt orme- og spinnefiskeri og våd- og tørfluefiskeri. Især tørfluefiskeri kan få mig helt op at ringe og Bosnien er min anden destination.
Jeg har fisket i British Columbia i de seneste 16 år og kender Chilliwack og Vedder River ud og ind. Både når der er høj vandstand og når der er ganske lidt krystalklart vand, der skal fanges fisk i. Det er meget afvekslende fiskeri og ingen dage er ens. Jeg har brugt lang tid på at finde de spots, hvor der er fisk, men ikke mange mennesker – det plejer også at være muligt.

Jeg har et godt kendskab til Stave og Chialis River. Begge floder er meget afhængige af vandstand og kan enten være wunderbar eller værdiløse. Har også lidt erfaring med tørfluefiskeriet i Skagit River.

Jeg er ikke gift med en fluestang, men fisker med det der virker det sted jeg nu fisker. Så jeg fisker både med traditionelt Canadisk udstyr og flue.

Tørfluefiskeriet i Bosnien og i Lapland er en anden passion som jeg ikke kan få nok af. Det helt særlige ved at være den, der udvælger den helt rigtige micro flue og præsenterer den perfekt for en voksen ørred eller Stalling. Det giver et sug i sjælen når det lykkes.

Todalselven i Norge og den historiske laksehytte i den mest betagende natur kan jeg heller ikke få nok af.

Det er min drøm, at arrangerer rejser til New Zealand og håber det lykkes i de kommende år.

Malthe Ryge Petersen

Fiskeeventyr og fiskerejser i BC chinook1_malthe_nass

Siden barnsben har natur og fiskeri været det dominerende element i mit liv.

Som så mange andre, startede det med Aborrer og Skaller i naboens mose, sidenhen begyndte de grumme Gedder samt mosens mystiske sudere at lokke mere og mere. Tingene tog for alvor fat i 8 års alderen, da min fars daværende chef, mente at det var på tide at jeg fik mig en fluestang – han troppede op med en gammel tørflue stage i #4, gav mig en dags grundig instruktion i kasteteknik, diverse knuder og fluer mm. og satte mig så i gang i vores lille sø i haven (som min meget forstående far havde udsat en god håndfuld regnbue ørreder i til lejligheden). Dette blev for alvor starten på en ren og skær besættelse.

Jeg favner meget bredt i mit fiskeri og der findes snart ikke den slags fisk herhjemme, jeg ikke har forsøgt at lure på land. Karpefiskeriet sluger en del af sommernætterne, åens havørred ligeså. Vragfiskeri på nordsøen eller artsfiskeri langs kattegats kyster, vinterens tunge rovfisk eller forårets tørfluefiskeri, det er svært at nå det hele.

Har en umættelig rejselyst, som oftest bevæbnet med fiskestangen, hvad enten det gælder hajer i den Mexicanske golf, Roosterfish ved Costa Ricas kyster, hvid Stør i den mægtige Fraser eller Stallinger i Lapland.

Uanset hvad jeg prøver, bliver jeg ved med at vende tilbage til laksefiskeriet i Canada, ikke så få uger er efterhånden brugt i jagten på den mægtige kongelaks.

Lang Nyguen

Guider og turledere Fiske eventyr Fiskeeventyr og fiskerejserDen bedste guide på Fraser og Harrison floden. Han slår alle rekorder.

Fiskeeventyr er stolte af være samarbejdspartnere med Lang Nguen. Han er en 100% dedikeret fiskeguide, der ikke kunne trives i et almindeligt job i Vancouver. Han har fundet den niche han er bedst til – fiskeri og især STØR fiskeri. Han har udforsket de fleste hjørner af floderne i og omkring Vancouver og det han ikke selv ved, har han super dygtige guider ansat til.

Hans store engagement for at glæde os med perfekte fiskedage er utrolig og så går han efter de største fisk og kender de bedste spots.

Lang har også flodrekorden for største ikke tidligere fanget Stør i Fraser floden. Den var 345 cm og blev fanget i august 2019.

Lang Nguen kan ikke få nok af godt fiskeri og tilfredse fiskere.

Peter Østergaard Nielsen

Guider og turlederePeter bor i Silkeborg og er fluefisker og fluebinder om en hals. Han fisker både i Danmark, hvor han er aktiv i Silkeborg fluelag, og forskellige eksotiske steder ude i verden har haft besøg af hans fluestang. Han har en særlig baggrund og interesse for balkan området og har fisket der i mange år.

Bosnien og i særdeleshed Ribnik er hans hjemmebane. Peter kender både fiskevand og området rigtig godt og han kender de lokale bosniske guider. Han ved alt om fluerne og udstyret, der skal anvendes og hvordan der skal fiskes. Han har også et uafsluttet møde med en bækørred på 90 cm, som tvinger ham til at prøve igen og igen i Ribnik.
Peter er turleder på de fleste af vore Bosnien rejser.

Ved siden af det, er han også ejer af MP Fly Supply Denmark

…og så er han bare rigtig hyggelig at fiske med.

Jason Cocoran

Jason BioJason Cocoran er født og opvokset ved Blackwater floden i Irland. Jason er søn af Connie Cocoran og han er Blackwaters grand old man og en legende for laksefiskeriet i Blackwater.

Jason begyndte at guide som 13 årig og han har sin fars mangeårige erfaringer i blodet.
Ballyduff Bridge Laks Fishery er den største guide virksomhed på Blackwater når det kommer til antallet af fiskepladser. Fiskeriet omfatter 7 steder spredt over 30 km af floden. Der tilbydes fiskeri, der passer til alle naturens luner og til de typer fiskeri, der må anvendes.
Der er 3 stræk i den øvre del (ca. 60 km fra flodmundingen) og 4 på den nedre del af floden (ca. 30 km fra flodmundingen.)

Jason er dybt engageret i bevarelsen af vildlaksen i Blackwater og i kampen mod garnfiskeriet udfor den irske kyst.

…og så er han bare alletiders guide og altid med et smil på læberne.

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island            4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             Leje af camp m. lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Translate »

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email