Google

Fiskerejse til Blackwater i Irland efter friske Laks

På fiskerejsen til Blackwater skal vi fiske efter de tidlige laks. I maj er der fuld fart på opgangen af laks mellem 2 – 4 kilo og med laks op til 9-10 kilo.
Vi skal fange laks i den legendariske Blackwater river og vi fisker i nogle af flodens bedste beats. Ballyduff Bridge Salmon Fishery er vore guides og værter.

Fiskerejse til Blackwater i Irland går til Blackwater Valley i County Waterford. Blackwater udspringer i County Kerry. Vi skal fiske guidet af Ballyduff Bridge Laks Fishery. Det er et familiedrevet fiskeguide virksomhed, drevet af Connie Corcoran og hans søn Jason Corcoran. De har over 90 års erfaring med guiding og fiskeri på Cork Blackwater-floden. Connie begyndte at lede tilbage i 1961, og der er ingen andre der ved mere om floden end han gør. Blackwater flyfishing
Jason begyndte at guide som 13 årig og han har sin fars mangeårige erfaringer i blodet.
Ballyduff Bridge Laks Fishery er den største guide virksomhed på Blackwater nær det kommer til antallet af fiskepladser. Fiskeriet omfatter 7 steder spredt over 30 km af floden. Der tilbydes fiskeri, der passer til alle naturens luner og til de typer fiskeri, der må anvendes.
Der er 3 stræk i den øvre del (ca. 60 km fra flodmundingen) og 4 på den nedre del af floden (ca. 30 km fra flodmundingen.)

2021
28. maj – 04. juni
04. juni – 11. juni
11. juni – 18. juni

Fiskerejse til Blackwater i Irland
5 dages guidet fiskeri + lunch + bil
Bor tæt ved floden og står selv for morgenmad og aftensmad. 
Afvikles med 4 – 6 deltagere

Pris: 15.490 inklusiv flybillet
NB: Vi har guider med 5 fiskedage. Udflugtsdag aftales.

2022
03. juni – 10. juni
10. juni – 17. juni
17. juni – 24. juni

Fiskeriet i Blackwater

Fiskerejse til Blackwater i IrlandBlackwater floden er ved at genetablere sig som Irlands bedste lakseflod takker være en stor indsats og et forbud mod drivgarn. 
Vi skal fiske efter de tidlige laks. I april begynder opgangen at tage fart og i maj er der fuld fart på opgangen af især grilse mellem 2 – 4 kilo, men der er laks på op til 9-10 kilo.
Du skal ikke forvente at fange mange store laks, men du kan forvente et fiskeri med de bedste guides, der kender alle de gode spots og hvordan de skal fiskes. Du kan forvente dig et fiskeri i en dejlig flod og i et miljø med fiskere, pubs og hyggelige oplevelser.
Blackwater er fuld af natur, kultur og historie. Du går i frodig natur og du fisker i skyggen af gamle borgruiner og klostre. Det er en oplevelse på alle måder.

FISKERI METODER
På fiskerejse til Blackwater i Irland er Spinning og Fluefiskeri tilladt i hele floden. De fleste stræk har både gode spots for fluefiskeri og spin. Det er angivet nedenfor. Det skal guiderne nok vejlede os i. 
BEMÆRK at vi har guider med hver dag, fordi det bare er det bedste.

Se den fantastiske video med The River Mann – Connie Corcoran

Udstyr og informationsmøde

I det tidlige forår er laksene mellem 7-12 pund. Flueudstyr er en 11-13 foods stang og der anvendes forskellige sink-tips efter forholdene. Intermediate liner anvendes også. Fluer er str. 10 til 3. Fluemønstre kan ses på salmonireland.com. Det er især Shrimp Flies der er mest succes med. Spinne udstyr er en 10-12’ og spinnere og blink kan tages med hjemmefra og suppleres i guideshoppen.
I god tid inden fiskerejse til Blackwater i Irland afholdes indkalder vi til et informationsmøde. På informationsmødet laver vi planlægning og vi får udstyret helt på plads inden afrejsen. Ellers er der også mulighed for at købe fiskeudstyr hos guiderne i Irland – de har et bredt udvalg af Zpey udstyr og masser af fluer.

Her skal vi fiske

Ballyduff Bridge 1

Dette stræk er perfekt til fluefiskeren. Der er grusbund og det er let at vade. Der er mange mindre huller og strømskift.

Eventyrlig fiskerejse fiskerejse til irland ballyduff bridge beat 1

Eventyrlig fiskerejse fiskerejse til irland ballyduff bridge beat 2

Ballyduff Bridge 2

Dette stræk er perfekt til fluefiskeren. Der er grusbund og det er let at vade. Der er mange mindre huller og strømskift.

Cable Island 1

Cable Island er et paradis for fluefiskere. Fluefiskeriet er tilgængelig på begge sider af øen, men mest produktivt på nordsiden. Midt på strækningen er det mere velegnet til spin. Afslutningen af strækket er fantastisk til fluefiskeri.

Eventyrlig fiskerejse Fiskerejse til irland cable island middle

 Eventyrlig fiskerejse Fiskerejse til irland cable island 1

Cable Island 2

En stræk med både godt Flue og spin vand. Holder fisk i hele sæsonen. Midten er bedst for spin og slutningen for flue.

Ballincurrig

Dette stræk er en favorit for alle. Den har den berømte Churchill-pool som den mest produktive strøm, der løber ind i klippepolen. I slutningen af ​​strækket er woodstream-poolen fantastisk med flue. Strækket holder fisk hele sæsonen.

Eventyrlig fiskerejse fiskerejse til irland ballincurrig 2

 Eventyrlig fiskerejse fiskerejse til irland blackstone

Blackstone

Et langt langsomt løbende stræk, der er mere egnet til spin. Visse områder har været meget gode i årenes løb med flue fisket i præcis dybde.

2021
28. maj – 04. juni
04. juni – 11. juni
11. juni – 18. juni

Fiskerejse til Blackwater i Irland
5 dages guidet fiskeri + lunch + bil
Bor tæt ved floden og står selv for morgenmad og aftensmad. 
Afvikles med 4 – 6 deltagere

Pris: 15.490 inklusiv flybillet
NB: Vi har guider med 5 fiskedage. Udflugtsdag aftales.

2022
03. juni – 10. juni
10. juni – 17. juni
17. juni – 24. juni

Her bor vikort over blackwater

GlencairnGlencairn

Ring 60 21 14 17

Interesseret i Fiskerejse til Blackwater

Her bor vi i Irland

R666
Ballinlevane East, Co. Waterford,
Irland

Ring 60 21 14 17 eller mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Translate »