Afspil video

Fiskeferie i Vildmarks camps i Lapland ved Bergsøen og Vojmåen og ved Masvik

Fiskeferie, hvor du er helt dig selv i Vildmarks camps

Er du til Vildmark og midnatssol, så har vi 2 Vildmarks camps i Lapland. De ligger ved Masvik og ved Bergsøen i Nordsverige. Begge er dele af det enorme vandsystem som kendetegner Lapland, hvor elv bliver til sø og til elv i en uendelighed. Her er der uudtømmelige fiskemuligheder efter Bækørred, Stalling, Søørred, Rødding og ikke mindst store gedder og aborrer.

Der er så meget fiskevand, at det er umuligt at vælge uden de professionelle lokale guider der er med på alle rejser

Vi tilbyder 2 vildmarks camps i lapland ved Bergsøen og ved Masvik. På begge camps er der plads til maksimalt 6 personer. Til hver camp er der 2 både med motorer og flyderinge for dem, der vil det. Fiskemulighederne er nærmest uendelige. på alle fiskerejser er der derfor en lokal guide, der ved alt om fiskeriet under alle forhold. Begge Vildmarks camps ligger ved en større sø og du skal sejle ud til dem.  Begge camps kan anvende vores “byhus” som er et klassisk svensk landsbyhus på 150 m2 og holdt i den traditionelle stil. Her er der strøm, bad, vaskemaskine og TV.

FISKEFERIE til BERGSØEN og VOJMÅEN

Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i 2 hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Se mere om Vildmarks camp ved Bergsøen og Vojmåen

Vildmarkscamp med to ældre huse, brændeskur, dass og værktøjsskur. Det ene hus er et soverum med ovn opvarmning, hvor der kan sove 3 personer. Hovedhuset er et ældre træhus med plads til 2 sovende gæster. Udstyret er simpelt. I hovedhuset er der spisebord med plads til 5 personer og der er en overdækket terasse, hvor der også er spisebord og udkøkken.

Der er ingen rindende vand. Der er generator til strøm. Madlavningen er på bål eller på gasblus. Vandet i Bergsøen er drikbart. Vandtemperaturen er omkring 12 grader i gennemsnit, så det er kølige bad.

Vildmarks camp ved Bergsøen - hytterneDer er 2 både med motor (der står benzin i værkstedet)
Når du ankommer til Bergsøen parkerer du på pladsen ved søen. Her venter vores lokale guide på jer. Her ligger også en båd klar, som I pakker og der er 5 minutters sejllas ud til hytterne, Du kan også følge en skovsti og det tager ca. 10 minutter.

Bergsøen er en del af Vojmå systemet

Bergsøen er en stor del af Vojmå systemet som starter i Norge. Vandsystemet ender i den botniske bugt. Bergsøen ligger ved Kittelfjeld og Vojmåen løber ind i Bergsøen og fortsætter videre i dens løb mod den Botniske bugt.
Vojmåen er velkendt i Danmark gennem Jens Plougs beskrivelser. Det var et af hans favorit fiskevande.

Fiskeriet i Bergsøen og Vojmåen

Flue- og spinnefiskeriet er det mest anvendte. De bedste steder er ved indløb og fra-løb fra søen. Især er indløbet specielt godt til fluefiskere. På søen kan der trolles og dørges. Et andet godt sted er tværs over søen, hvor Saxoen åen løber ud i Bergsøen. Den forbinder Saxon søen med Bergsøen med 1,5 kilometer elv.
Fiskekort i Bergsøens område koster 200 SEK. (ca. 150,-)

Andre muligheder for eksklusivt fiskeri

Vojmåens øvre løb ved Gielas. Dette vand er kvoteret vand, hvor der er begrænsning på antal fiskere. Disse stræk skal bookes i god tid og kræver yderligere fiskekort. Der er knap en times kørsel til Gielas.

Ransan er en anden mulighed for kvorteret vand (rødding og bækørred). Du flyves ind og det skal bookes i god tid.


Fiskeferie til Malgomaj og Marsåen

Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i tre hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Se mere om Vildmarks Camp ved Masvik

Der er tre hytter med 2 sovepladser i hver. Der er ikke rindende vand. Der er strøm fra en generator.
Der er 2 både og redningsveste. Det er også muligt at anvende flydering i søen.
Hytterne ligger ved Malgomaj søen som er 60 km lang. Campen ligger i en vig i den nordlige ende. Der er et stort tilløb til søen – Marsåen. Åens indløb ligger ca. 800 meter fra campen.

Vildmarks camp ved Masvik - hytterneFiskeriet I Malgomaj søen og Marsåen

Malgomaj søen er kendt for et fænomenalt geddefiskeri. Det er ikke usædvanligt at fange gedder over 10 kilo og ofte flere. Søen holder også en stor bestand af store Aborrer og Stallinger. Der er også en stor bestand af Søørreder. Der er ligeledes Canada rødding og Regnbueørred. Ørrederne fanges typisk ved trolling og langdrag i søen.
Gedderne fanges på gummidyr og shades og levende agn. Fluefiskeriet efter gedderne er også meget givende og der anvendes store flashfluer eller dyreimitationer.

Marsåen er verdenskendt for bækørred og stalling fiskeriet. Der fiskes typisk med flue og spinner. Der har været afholdt em i fluefiskeri i flere gange.
Der er ligeledes en kendt Stalling, Ørred og Geddesø der hedder Dainaen ca, 12 km fra campen. Det er et fantastisk fiskevand og meget smukt sted. Der ligger to både. Motor skal medbringes fra campen.

Indkøb foregår i Stalon

Du handler ind i Stalon – hos købmand Johnson. Han har alt hvad du har brug for. Det er 17 kilometer rigtig god grusvej.

Hytterne ved vilmarks campen i Masvik

Er interesseret i Vildmarks camps i Lapland

Bergsøen og Vojmåen

Masvik

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Fiskeeventyr logo med fiskerejser for alle

FISKE-EVENTYR.DK
+45 60 21 14 17
jesper@fiske-eventyr.dk
CVR 37972355
NR. 2800 i REJSEGARANTIFONDEN

Translate »