Google

Vildmarks camp i Masvik med store Gedder, Bækørred og Stalling

Du er helt dig selv i Vildmarks camp i Masvik i Lapland

Vildmarks camp i Masvik i Lapland er helt suveræn efter store Gedder der bare hugger på næsten alt. Samtidig er der godt fiskeri efter Søørreder og Rødding. Og endelig løber Masåen ind i søen tæt ved og den er proppet med Bækørred og Stalling for fluefiskeren.

Vildmarkscampen ved Masvik ligger ved Malgomaj søen. Der er tre hytter og der er plads til maksimalt 6 personer. Når du ankommer bliver du mødt af vores lokale fiskeguide, der bare ved hvor og hvordan fiskene skal lokkes under alle forhold. Guiden er med hver dag og sikrer I får en unik fiskeoplevelse. Der er 2 både med motorer og flyderinge for dem, der vil det.  Du kan anvende vores “byhus” som er et klassisk svensk landsbyhus på 150 m2 og holdt i den traditionelle stil. Her er der strøm, bad, vaskemaskine og TV.

VILDMARKS CAMP I MASVIK
Malgomaj og Marsåen
Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i tre hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Jeg vil gerne booke Vildmarks camp i Masvik

Der er to hytter med 2 sovepladser og 1 hytte med 4 sovepladser. Der er ikke rindende vand – vandet hentes i søen og er drikkeklar. Der er strøm fra en generator til det mest nødvendige elektroniske udstyr. Der er 2 både med plads til 3 mand og med tilhørende redningsveste. Der er også 3 flyderinge som frit kan anvendes i søen.

Her ligger hytterne i Masvik

Hytterne ligger ved Malgomaj søen som er 60 km lang. Det er en kæmpestor aflang og dyb sø. Campen ligger i en vig i den nordlige ende. Der er et stort tilløb til søen 800 meter fra campen – Marsåen. 

Fiskeriet i Malgomaj og Marsåen

Malgomaj søen er kendt for et fænomenalt geddefiskeri. Det er ikke usædvanligt at fange gedder over 10 kilo og ofte flere. Søen holder også en stor bestand af store Aborrer og Stallinger. Der er også en stor bestand af Søørreder og Røddinger. Der er ligeledes Canada rødding og Regnbueørred. Ørrederne fanges typisk ved trolling og langdrag i søen.

Der er så meget fiskevand, at det er umuligt at vælge uden de professionelle lokale guider

Gedderne fanges på gummidyr og shades og levende agn. Fluefiskeriet efter gedderne er spektakulært og også meget givende og der anvendes store flashfluer eller dyreimitationer.

Vildmarks camp ved Masvik store gedder

Marsåen er verdenskendt for Bækørred og Stalling fiskeriet. Der fiskes typisk med flue og spinner. Der har været afholdt em i fluefiskeri i flere omgange.

Der er ligeledes en kendt Stalling, Ørred og Geddesø der hedder Dainaen ca. 12 km fra campen. Det er et meget smukt sted og der ligger to både. Motor skal medbringes fra den første camp. 

VILDMARKS CAMP I MASVIK
Malgomaj og Marsåen
Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i tre hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Jeg vil gerne booke Vildmarks camp i Masvik

Her handler du ind

Du handler ind i Stalon – hos købmand Johnson. Han har alt hvad du har brug for. Det er 17 kilometer rigtig god grusvej ind til ham eller ud til Campen.

Vildmarks camp - du handler ind i StalonDu har også adgang til vores byhus i Dikanäs efter aftale

Er interesseret i Vildmarks camp ved Masvik

Her ligger Vildmarkscampen ved Masvik

Vilhelmina V
Sverige

Translate »