Fiskerejse til Blackwater i Irland efter friske Laks

På fiskerejsen til Blackwater skal vi fiske efter de tidlige laks. I maj er der fuld fart på opgangen af laks mellem 2 – 4 kilo og med laks op til 9-10 kilo.
Vi skal fange laks i den legendariske Blackwater river og vi fisker i nogle af flodens bedste beats. Ballyduff Bridge Salmon Fishery er vore guides og værter.

Fiskerejse til Blackwater i Irland går til Blackwater Valley i County Waterford. Blackwater udspringer i County Kerry. Vi skal fiske guidet af Ballyduff Bridge Laks Fishery. Det er et familiedrevet fiskeguide virksomhed, drevet af Connie Corcoran og hans søn Jason Corcoran. De har over 90 års erfaring med guiding og fiskeri på Cork Blackwater-floden. Connie begyndte at lede tilbage i 1961, og der er ingen andre der ved mere om floden end han gør. Blackwater flyfishing
Jason begyndte at guide som 13 årig og han har sin fars mangeårige erfaringer i blodet.
Ballyduff Bridge Laks Fishery er den største guide virksomhed på Blackwater nær det kommer til antallet af fiskepladser. Fiskeriet omfatter 7 steder spredt over 30 km af floden. Der tilbydes fiskeri, der passer til alle naturens luner og til de typer fiskeri, der må anvendes.
Der er 3 stræk i den øvre del (ca. 60 km fra flodmundingen) og 4 på den nedre del af floden (ca. 30 km fra flodmundingen.)

2022
03. juni – 10. juni
10. juni – 17. juni
17. juni – 24. juni

Fiskerejse til Blackwater i Irland
5 dages guidet fiskeri + lunch + bil
Bor tæt ved floden og står selv for morgenmad og aftensmad. 
Afvikles med 4 – 6 deltagere

Pris: 15.490 inklusiv flybillet
NB: Vi har guider med 5 fiskedage. Udflugtsdag aftales.

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Searching Availability…

 

Fiskeriet i Blackwater

Fiskerejse til Blackwater i Irland

Blackwater floden er ved at genetablere sig som Irlands bedste lakseflod takker være en stor indsats og et forbud mod drivgarn. 
Vi skal fiske efter de tidlige laks. I april begynder opgangen at tage fart og i maj er der fuld fart på opgangen af især grilse mellem 2 – 4 kilo, men der er laks på op til 9-10 kilo.
Du skal ikke forvente at fange mange store laks, men du kan forvente et fiskeri med de bedste guides, der kender alle de gode spots og hvordan de skal fiskes. Du kan forvente dig et fiskeri i en dejlig flod og i et miljø med fiskere, pubs og hyggelige oplevelser.
Blackwater er fuld af natur, kultur og historie. Du går i frodig natur og du fisker i skyggen af gamle borgruiner og klostre. Det er en oplevelse på alle måder.

FISKERI METODER
På fiskerejse til Blackwater i Irland er Spinning og Fluefiskeri tilladt i hele floden. De fleste stræk har både gode spots for fluefiskeri og spin. Det er angivet nedenfor. Det skal guiderne nok vejlede os i. 
BEMÆRK at vi har guider med hver dag, fordi det bare er det bedste.

Se den fantastiske video med The River Mann – Connie Corcoran

Udstyr og informationsmøde

I det tidlige forår er laksene mellem 7-12 pund. Flueudstyr er en 11-13 foods stang og der anvendes forskellige sink-tips efter forholdene. Intermediate liner anvendes også. Fluer er str. 10 til 3. Fluemønstre kan ses på salmonireland.com. Det er især Shrimp Flies der er mest succes med. Spinne udstyr er en 10-12’ og spinnere og blink kan tages med hjemmefra og suppleres i guideshoppen.
I god tid inden fiskerejse til Blackwater i Irland afholdes indkalder vi til et informationsmøde. På informationsmødet laver vi planlægning og vi får udstyret helt på plads inden afrejsen. Ellers er der også mulighed for at købe fiskeudstyr hos guiderne i Irland – de har et bredt udvalg af Zpey udstyr og masser af fluer.

Her skal vi fiske

Ballyduff Bridge 1

Dette stræk er perfekt til fluefiskeren. Der er grusbund og det er let at vade. Der er mange mindre huller og strømskift.

fiskerejser efter Laks, ørred og stør fiskerejse til irland ballyduff bridge beat 1

fiskerejser efter Laks, ørred og stør fiskerejse til irland ballyduff bridge beat 2

Ballyduff Bridge 2

Dette stræk er perfekt til fluefiskeren. Der er grusbund og det er let at vade. Der er mange mindre huller og strømskift.

Cable Island 1

Cable Island er et paradis for fluefiskere. Fluefiskeriet er tilgængelig på begge sider af øen, men mest produktivt på nordsiden. Midt på strækningen er det mere velegnet til spin. Afslutningen af strækket er fantastisk til fluefiskeri.

fiskerejser efter Laks, ørred og stør Fiskerejse til irland cable island middle

 fiskerejser efter Laks, ørred og stør Fiskerejse til irland cable island 1

Cable Island 2

En stræk med både godt Flue og spin vand. Holder fisk i hele sæsonen. Midten er bedst for spin og slutningen for flue.

Ballincurrig

Dette stræk er en favorit for alle. Den har den berømte Churchill-pool som den mest produktive strøm, der løber ind i klippepolen. I slutningen af strækket er woodstream-poolen fantastisk med flue. Strækket holder fisk hele sæsonen.

fiskerejser efter Laks, ørred og stør fiskerejse til irland ballincurrig 2

 fiskerejser efter Laks, ørred og stør fiskerejse til irland blackstone

Blackstone

Et langt langsomt løbende stræk, der er mere egnet til spin. Visse områder har været meget gode i årenes løb med flue fisket i præcis dybde.

2022
03. juni – 10. juni
10. juni – 17. juni
17. juni – 24. juni

Fiskerejse til Blackwater i Irland
5 dages guidet fiskeri + lunch + bil
Bor tæt ved floden og står selv for morgenmad og aftensmad. 
Afvikles med 4 – 6 deltagere

Pris: 15.490 inklusiv flybillet
NB: Vi har guider med 5 fiskedage. Udflugtsdag aftales.

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

 

Her bor vikort over blackwater

GlencairnGlencairn

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

 

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Fiskeeventyr logo med fiskerejser for alle

FISKE-EVENTYR.DK
+45 60 21 14 17
jesper@fiske-eventyr.dk
CVR 37972355
NR. 2800 i REJSEGARANTIFONDEN

Translate »