Fiskerejse til Blackwater i Irland 2023

På fiskerejsen til Blackwater skal vi fiske efter de blanke laks den sidste uge i juni. Første uge i september er floden ved at blive fyldt med laks og vi skal både fiske de nyankomne blanke laks og de begyndende farvede laks, der har placeret sig i floden. Laksene er mellem 2 – 6 kilo og med laks op til 10 – 13 kilo.
Vi skal fange laks i den legendariske Blackwater river og vi fisker i nogle af flodens bedste beats. Ballyduff Bridge Salmon Fishery er vore guides og værter.

Blackwater floden er ved at genetablere sig som Irlands bedste lakseflod takker være en stor indsats og et forbud mod drivgarn. 
Vi skal fiske efter de tidlige laks. I april begynder opgangen at tage fart og i maj er der fuld fart på opgangen af især grilse mellem 2 – 4 kilo, men der er laks på op til 9-10 kilo.
Du skal ikke forvente at fange mange store laks, men du kan forvente et fiskeri med de bedste guides, der kender alle de gode spots og hvordan de skal fiskes. Du kan forvente dig et fiskeri i en dejlig flod og i et miljø med fiskere, pubs og hyggelige oplevelser.
Blackwater er fuld af natur, kultur og historie. Du går i frodig natur og du fisker i skyggen af gamle borgruiner og klostre. Det er en oplevelse på alle måder.

Datoer i 2023

25. august – 01. september
01. sep. – 08. sep.

Pris: 22.450 inklusiv flybillet
Afvikles med 3 deltagere og max 4 deltagere. Alt inklusiv undtaget forplejning, benzin og fisketegn.

Ring: 60 21 14 17  /  Mail: jesper@fiske-eventyr.dk

 

fiskerejser efter Laks, ørred og stør Fiskerejse til Blackwater i Irland efter laks 4 scaled

Fiskerejse til Blackwater i Irland går til Blackwater Valley i County Waterford.

Fiskeriet omfatter 7 steder spredt over 30 km af floden. Der tilbydes fiskeri, der passer til alle naturens luner og til de typer fiskeri, der må anvendes.
Der er 3 stræk i den øvre del (ca. 60 km fra flodmundingen) og 4 på den nedre del af floden (ca. 30 km fra flodmundingen.)

Udspring og guidernes erfaring

Blackwater udspringer i County Kerry. Vi skal fiske guidet af Ballyduff Bridge Laks Fishery. Det er et familiedrevet fiskeguide virksomhed, drevet af Connie Corcoran og hans søn Jason Corcoran. De har over 90 års erfaring med guiding og fiskeri på Cork Blackwater-floden. Connie begyndte at lede tilbage i 1961, og der er ingen andre der ved mere om floden end han gør. 
Jason begyndte at guide som 13 årig og han har sin fars mangeårige erfaringer i blodet.
Ballyduff Bridge Laks Fishery er den største guide virksomhed på Blackwater nær det kommer til antallet af fiskepladser. 

FISKERI METODER

På fiskerejse til Blackwater i Irland er Spinning og Fluefiskeri tilladt i hele floden. De fleste stræk har både gode spots for fluefiskeri og spin. Det er angivet nedenfor. Det skal guiderne nok vejlede os i. 
BEMÆRK at vi har guider med hver dag, fordi det bare er det bedste.

Udstyr

I det tidlige forår er laksene mellem 7-12 pund. Flueudstyr er en 11-13 foods stang og der anvendes forskellige sink-tips efter forholdene. Intermediate liner anvendes også. Fluer er str. 10 til 3. Fluemønstre kan ses på salmonireland.com. Det er især Shrimp Flies der er mest succes med. Spinne udstyr er en 10-12’ og spinnere og blink kan tages med hjemmefra og suppleres i guideshoppen.

Køb din 2023 rejse her


Datoer i 2023

25. aug. – 01. sep. 2023
01. sep. – 08. sep. 2023

Pris: 22.450 inklusiv flybillet
Afvikles med 3 deltagere og max 4 deltagere. Alt inklusiv undtaget forplejning, benzin og fisketegn.

INKLUDERET

* 7 overnatninger
* 6 fiskedage ved Ballyduff
* Bor i hus ved guiden
* Dobbelværelser og enkeltværelser
* Flybillet inkluderet
* Transport og bil inkluderet
4 deltagere


IKKE
inkluderet

Forplejning

Fiskekort

Benzin

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. 

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus
Irland                                 3-4 mand i hus
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Eksklusiv lokale guider.

På rejserne til Canada efter laks er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi rådgiver gæsterne, om hvor det er godt at købe flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi henter alle gæster i lufthavnen.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Irland og efter Stør i Canada

Transport på rejserne er inkluderet.

På alle vore rejser er der to danske fiskeguider med. De vil altid have stor erfaring på den aktuelle destination. Deres fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

I Irland er der 1 dansk turguide med.

 

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turguider hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada har vi 2 biler og i Irland 1 bil. Transport er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turguiderne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

Translate »

Fiskerejser i 2023 går til Canada, Irland og Skjern Å

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email