...

Fiskerejse til Vojmaaen og Bergsøen

Fluefiskerens paradis efter Bækørred og Stalling – Vildmarks camp ved Vojmaaen og Bergsøen. Det er et helt unikt fiskeparadis med uudtømmelige fiskemuligheder efter Bækørred, Stalling, Søørred, Rødding og ikke mindst store gedder og aborrer.
Det er et paradis for fluefiskere efter Bækørred og Stallinger i midnatssolens skær. 

Du er helt dig selv på fiskerejse til Vojmaaen og Bergsøen – det er Vildmarks camp.

Lørdag til lørdag
Uge 27, 28, 29 og 30
Plads til 6 i tre hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
Pris med fiskeguide: 6.500,- pr. person
Pris uden fiskeguide: 4.500,- pr. person

Med helikopter ind til special vand (fx. Ransaen) eller Giesla 2 dage 2.600 ekstra.
SKAL bookes senest 15 januar!
Ring 60 240 86 77 42 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Husene ved Vojmaaen og Bergsøen

Bergsø campen har to ældre huse, brændeskur, dass og et værktøjsskur. Det ene hus er et soverum med ovn opvarmning, hvor der kan sove 3 personer. Hovedhuset er et ældre træhus med plads til 2 sovende gæster. Udstyret er simpelt. I hovedhuset er der spisebord med plads til 5 personer og der er en overdækket terrasse, hvor der også er spisebord og udekøkken.
Fiskerejse til Vojmaaen og Bergsøen (4)Der er ingen rindende vand. Madlavningen er på bål eller på gasblus. Vandet i Bergsøen er drikbart. Vandtemperaturen er omkring 12 grader i gennemsnit, så det er kølige bad.
Der er 2 både med motor (der står benzin i værkstedet)

Når du ankommer til Bergsøen parkerer du på pladsen ved søen. Her venter vores lokale guide på jer. Her ligger også en båd klar, som I pakker og der er 5 minutters sejlads ud til hytterne, Du kan også følge en skovsti og det tager ca. 10 minutter. Når I ankommer til campen og I er blevet indkvarteret, tændes bålet guiden briefer jer om fiskeriet og de kommende dage planlægges. Allerede samme aften starter fiskeriet.

Bergsøen og Vojmaaen

Bergsøen er en stor del af Vojmå systemet som starter ved den norske grænse. Vandsystemet ender i den bosniske bugt. Bergsøen ligger ved Kittelfjeld og Vojmåen løber ind i Bergsøen og fortsætter videre i dens løb mod den Bosniske bugt.

Vojmåen er velkendt i Danmark gennem Jens Plougs beskrivelser. Det var et af hans favorit fiskevande.

Fiskeriet

Flue- og spinnefiskeriet er det mest anvendte. De bedste steder er ved indløb og fra-løb fra søen. Og hele strækningen som er dækket af det lokale fiskekort er specielt godt til fluefiskere. På søen kan der trolles og dørges. Et andet godt sted er tværs over søen /se kort) hvor saxoen åen læber ud i Bergsøen. Den forbinder Saxon søen med Bergsøen med 1,5 kilometer elv.

Der er så meget fiskevand, at det er umuligt at vælge uden de professionelle lokale guider

Fiskekort i Bergsøens område koster 200 SEK. (ca. 150,-)

Andre muligheder for eksklusivt fiskeri – kvoteret fiskevand

Vojmaaens øvre løb ved Gielas. Dette vand er kvoteret vand, hvor der er begrænsning på antal fiskere. Disse stræk skal være booket mange måneder før ankomsten. Det er derfor vigtigt at tage stilling til ved bookning.

Med helikopter ind til helt unikke fiskevande eller uberørte elve og søer

En anden mulighed er to dage, hvor I flyves ind til helt unikke fiskevande og hvor I overnatter i telte. Hvis I er interessert i dette skal det være aftalt i god tid og hvor I skal hen afgøres først når I er der og i samråd med den lokale guide.
Merpris for to dage, hvor i flyves ind ca. 2.600,- DKK. SKAL bookes inden januar!

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. 

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus
Irland                                 3-4 mand i hus
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Eksklusiv lokale guider.

På rejserne til Canada efter laks er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi rådgiver gæsterne, om hvor det er godt at købe flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi henter alle gæster i lufthavnen.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Irland og efter Stør i Canada

Transport på rejserne er inkluderet.

På alle vore rejser er der to danske fiskeguider med. De vil altid have stor erfaring på den aktuelle destination. Deres fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

I Irland er der 1 dansk turguide med.

 

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turguider hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada har vi 2 biler og i Irland 1 bil. Transport er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turguiderne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

Translate »

BOOK VOJMÅEN og BERGSØEN

Ved booking vil du efterfølgende modtage en faktura på  turens pris. Din bookning er bekræftet, når du har betalt fakturaen.

Fiskerejse til Vojmåen - Karsten med stor stalling
Fiskerejser og fiskeeventyr rejsegarantifonden-logo-til hjemmesiden

Rejsebetingelser for Fiske-eventyr.dk

Generelle betingelser
Fiske-eventyr er benævnt som bureauet i det efterfølgende.

Lov om pakkerejser
Alle rejsearrangementer er underlagt “Lov om pakkerejser”, der bl.a. har til hensigt at yde udstrakt forbrugerbeskyttelse. Rejsebureauer skal kunne dokumentere, at de ved bestilling af en rejse og før depositum er betalt af kunden, har gjort denne opmærksom på alle tænkelige facetter omkring rejsen, herunder omkostninger, betingelser for ændringer m.m. Bureauet henviser i denne forbindelse til Bureauets katalog, prisliste, faktura, rejse-/deltagerbevis, praktiske informationer vedrørende rejsen og informationerne på hjemmeside.

Afbestilling
Bureauets partnere kræver et depositum ved booking og det er derfor ikke muligt at tilbagebetale det indbetalte depositum ved en evt. afbestilling. Afbestilles rejsen mindre end 45 dage før afrejse, er hele rejsens pris forfalden til betaling. Dette gælder ikke i tilfælde af, at der mindre end 14 dage før afrejse indtræder krig, naturkatastrofer eller lignende situationer i det land, hvor rejsen skulle have fundet sted. I disse tilfælde vil hele det indbetalte beløb blive tilbagebetalt. Drejer det sig om afbestilling i forbindelse med sygdom eller lignende, er det en situation, som kunden kan forsikre sig mod, hvilket bureauet anbefaler. Afbestilling af en rejse kan kun ske skriftligt.

Afbrydelse af ophold
Såfremt kunden af den ene eller anden årsag ikke ønsker at gennemføre rejsen som booket, vil der ikke være nogen tilbagebetaling for manglende ydelser.

Ansvar
Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden – reg.nr.2800 – hvilket sikrer kunden fuld tilbagebetaling af indbetalte penge og hjælp i forbindelse med hjemrejse i tilfælde af bureauets betalingsstandsning/ konkurs. Ethvert krav mod bureauet skal reguleres efter dansk ret og anlægges ved dansk domstol. Der er nøje angivet, i hvilken periode priserne er gældende. Kunden har pligt til at gøre sig bekendt med og efterleve oplysninger, som er nedfældet i alle udleverede publikationer og dokumenter, herunder Generelle Betingelser.

Booking og betaling
Samtidig med tilmelding/booking betales depositum på 50% af rejsens pris inden 14 dage, hvis ikke andet er aftalt. Tilmelding er bindende for kunde og rejsebureau, når depositum er betalt. Restbeløbet skal betales 60 dage før afrejse. Såfremt ovenstående betalingsfrist ikke overholdes, er bureauet i sin fulde ret til at annullere rejsen og beholde evt. indbetalt depositum. Fremsendes der en rykkerskrivelse fra bureauet, vil der blive opkrævet et rykkergebyr på kr. 150. Der vil ligeledes blive beregnet rente pr. påbegyndt måned.

Flybilletter
Bureauet varetager ikke flybilletter. Flybilletter er kundens eget ansvar og vi anbefaler en afbestillingsforsikring. Vi gør dog opmærksom på, at det er kundens ansvar at oplyse det korrekte navn til bureauet, således der er overensstemmelse med billet, rejsepas og evt. visum. Det er kundens ansvar, at billetter og andre rejse-dokumenter er udstedt med korrekt navn.

Generelt
Det er kundens ansvar at læse bureauets generelle informationer vedr. det enkelte rejsemål.
Bureauet kan kontaktes 24 timer i døgnet i tilfælde af en nødsituation – nummeret udleveres sammen med afrejsepapirerne. Normal åbningstid er mandag til fredag kl. 9.00-18.00 på tlf. (+45) 60211417

Prisregulering
I tilfælde af prisændringer grundet kursudsving forbeholder bureauet sig ret til at ændre priserne frem til afrejsen.

Reklamation
Opstår der uforudsete ting eller problemer på rejsen, skal bureauet omgående kontaktes, såfremt kunden og bureauets partner ikke kan løse problemet. Bliver bureauet ikke kontaktet, bortfalder kundens ret til nogen form for reklamation/kompensation.

Kørsel
På de rejsemål, hvor kunden kommer frem til rejsemålet i udlejningsbil, må kunden generelt regne med at benytte denne under opholdet i det omfang, der måtte være behov for det. Kørsel i udlejningsbil i området er på eget ansvar og skader påført bilen er på eget ansvar. Bilen er forsikret, men der vil være en selvrisiko forbundet med skader, som betales af kunden der er ansvarlig for skaden.

Anbefalinger
Vi anbefaler kunden, at være behørigt forsikret i forbindelse med afbestilling og i særdeleshed i forbindelse med sygdom.

Der tages forbehold for trykfejl.

Fiskerejser i 2024 går til Canada, Irland og Skjern Å

Tak for din booking

Tak for din booking forespørgsel og du får hurtigst muligt besked. Er der plads sender dig 2 fakturaer på 50% af turens pris. Du skal betale den ene hurtigst muligt og det er din bekræftelse på, at du er booket.

Den anden faktura skal du betale 60 dage inden afrejse datoen.

Vi glæder os til at have dig med på vore ture.

Fiskerejse---Kitimat---Watching_Malthe_kalum

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsmail herunder