Fiskerejse til Vojmaaen og Bergsøen

Fluefiskerens paradis efter Bækørred og Stalling – Vildmarks camp ved Vojmaaen og Bergsøen

Fiskerejse til Vojmaaen og Bergsøen går til et helt unikt fiskeparadis med uudtømmelige fiskemuligheder efter Bækørred, Stalling, Søørred, Rødding og ikke mindst store gedder og aborrer.
Det er et paradis for fluefiskere efter Bækørred og Stallinger i midnatssolens skær. 

Du er helt dig selv på fiskerejse til Vojmaaen og Bergsøen – det er Vildmarks camp.

Vildmarkscampen ligger ved Bergsøen og der er plads til maksimalt 6 personer. Når du ankommer bliver du mødt af vores lokale fiskeguide, der bare ved hvor og hvordan fiskene skal lokkes under alle forhold. Guiden er med hver dag og sikrer I får en unik fiskeoplevelse. Der er 2 både med motorer og flyderinge for dem, der vil det.  Du kan anvende vores “byhus” som er et klassisk svensk landsbyhus på 150 m2 og holdt i den traditionelle stil. Her er der strøm, bad, vaskemaskine og TV.

FISKEREJSE TIL VOJMAAEN OG BERGSØEN
Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i 2 hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

 

Husene ved Vojmaaen og Bergsøen

Bergsø campen har to ældre huse, brændeskur, dass og et værktøjsskur. Det ene hus er et soverum med ovn opvarmning, hvor der kan sove 3 personer. Hovedhuset er et ældre træhus med plads til 2 sovende gæster. Udstyret er simpelt. I hovedhuset er der spisebord med plads til 5 personer og der er en overdækket terrasse, hvor der også er spisebord og udekøkken.
Fiskerejse til Vojmaaen og Bergsøen (4)Der er ingen rindende vand. Madlavningen er på bål eller på gasblus. Vandet i Bergsøen er drikbart. Vandtemperaturen er omkring 12 grader i gennemsnit, så det er kølige bad.
Der er 2 både med motor (der står benzin i værkstedet)

Når du ankommer til Bergsøen parkerer du på pladsen ved søen. Her venter vores lokale guide på jer. Her ligger også en båd klar, som I pakker og der er 5 minutters sejlads ud til hytterne, Du kan også følge en skovsti og det tager ca. 10 minutter. Når I ankommer til campen og I er blevet indkvarteret, tændes bålet guiden briefer jer om fiskeriet og de kommende dage planlægges. Allerede samme aften starter fiskeriet.

Bergsøen og Vojmaaen

Bergsøen er en stor del af Vojmå systemet som starter ved den norske grænse. Vandsystemet ender i den bosniske bugt. Bergsøen ligger ved Kittelfjeld og Vojmåen løber ind i Bergsøen og fortsætter videre i dens løb mod den Bosniske bugt.

Vojmåen er velkendt i Danmark gennem Jens Plougs beskrivelser. Det var et af hans favorit fiskevande.

Fiskeriet

Flue- og spinnefiskeriet er det mest anvendte. De bedste steder er ved indløb og fra-løb fra søen. Og hele strækningen som er dækket af det lokale fiskekort er specielt godt til fluefiskere. På søen kan der trolles og dørges. Et andet godt sted er tværs over søen /se kort) hvor saxoen åen læber ud i Bergsøen. Den forbinder Saxon søen med Bergsøen med 1,5 kilometer elv.

Der er så meget fiskevand, at det er umuligt at vælge uden de professionelle lokale guider

Fiskekort i Bergsøens område koster 200 SEK. (ca. 150,-)

FISKEREJSE TIL VOJMAAEN OG BERGSØEN
Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i 2 hytter
2 både med motor

Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Vores hus i Dikanäs som kan anvendes efter aftale

Andre muligheder for eksklusivt fiskeri – kvoteret fiskevand

Vojmaaens øvre løb ved Gielas. Dette vand er kvoteret vand, hvor der er begrænsning på antal fiskere. Disse stræk skal være booket mange måneder før ankomsten. Det er derfor vigtigt at tage stilling til ved bookning.

Med helikopter ind til helt unikke fiskevande eller uberørte elve og søer

En anden mulighed er to dage, hvor I flyves ind til helt unikke fiskevande og hvor I overnatter i telte. Hvis I er interessert i dette skal det være aftalt i god tid og hvor I skal hen afgøres først når I er der og i samråd med den lokale guide.
Merpris for to dage, hvor i flyves ind ca. 2.400,- DKK.

 

Her ligger Vildmarkscampen ved Bergsøen

BERGSJÖVÄGEN 115
910 94 Dikanäs,
Sverige

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. 

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus
Irland                                 3-4 mand i hus
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Eksklusiv lokale guider.

På rejserne til Canada efter laks er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi rådgiver gæsterne, om hvor det er godt at købe flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi henter alle gæster i lufthavnen.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Irland og efter Stør i Canada

Transport på rejserne er inkluderet.

På alle vore rejser er der to danske fiskeguider med. De vil altid have stor erfaring på den aktuelle destination. Deres fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

I Irland er der 1 dansk turguide med.

 

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turguider hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada har vi 2 biler og i Irland 1 bil. Transport er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turguiderne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

Translate »

Fiskerejser i 2023 går til Canada, Irland og Skjern Å

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email