Hvem er Fiske-eventyr

Fiske-eventyr er startet af Malthe Ryge Petersen og Jesper Nymann. Gennem hele livet har vi fisket i Danmark og taget ture ud i den store verden. Det er vores ambition, at tilbyde de bedste fiskerejser for alle fiskeerfaringer og metoder.

Canada, Irland og Skjern Å er faste rejsemål og så sammensætter vi rejser efter ønsker fra grupper.

I Canada skal vi fange Kongelaks, Sølvlaks, Hundelaks og Pink Laks i Chilliwack, Vedder og Stave floderne. Vi bor i eget hus kun 20 meter fra Chilliwack floden.

Vi skal prøve kræfter med den Hvide Stør i Fraser River sammen med flodens dygtigste Canadiske guider.

I Irland skal vi guides af de bedste guider ved Blackwater floden og fange laks. Det er fiskekultur og Irland når det er bedst.

I Skjern Å skal vi nyde godt af Zpey ambassadørernes utallige erfaringer og fange laks i Skjern og Vorgod å. Vi bor på Zpey lodgen.

Grupperejser – kammeratskab – lokale fiskeguider – danske turledere

Vi arrangerer grupperejser og en succesfuld fiskerejse er ikke kun at fange fisk, men i lige så høj grad et godt kammeratskab. Der opstår et stærkt fællesskab, som ofte rækker lang ud over den egentlige rejse og rodfæstes i nye venskaber.

Inden du skal på fiskerejse med os har du modtaget grundig information om rejsen. Alle deltagere mødes også enten digitalt eller fysisk inden afrejsen og vi afstemmer forventningerne. Når vi “er på tur” skal det være godt for ALLE deltagere.

Vi  har brugt lang tid på at finde de bedste lokale fiskeguider og det er nøglen til succes. selv om vi er ganske habile fiskere, så når vi ikke de lokale guider, der kender hvert et spot i floderne til sokkeholderne.
Derfor lægger vi vægt på, at der altid indgår guidede ture på alle rejser. Vi kan garanterer jer, at det giver det bedste fiskeri.

Vi er ganske ambitiøse – vi vil lave de bedste ture til den pris der passer til kvaliteten.

Hvis I er en gruppe eller forening tilbyder vi også, at skræddersy en fiskerejse, der passer lige til jer.

Vi tilbyder dig de bedste fiskeeventyr og unikke oplevelser med fiskekammerater.

Hvem er fiske-eventyr Fiskerejser og fiskeeventyr Malthe og jesper kigger ud på Fraser river

Translate »

Fiskerejser i 2023 går til Canada, Irland og Skjern Å

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email