Fiskerejse for fluefiskere til Bosnien

Bækørreder og Stallinger og to aftener og nætter efter Hucho Hucho (Taimen).
En fluefiskers paradis for Bækørreder og Stallinger. Fiskerejse til Bosnien for fluefiskere går til Ribnik, som er en fantastisk flod der kun er 5,6 kilometer lang og 10 til 20 meter bred. Det er en kilde, der vælder op ad jorden og løber ind i Sana 5,6 kilometer fra udspring. Det er krystal klart vand med en næsten konstant temperatur året rundt og det giver optimale forhold for ørreder og stallinger. Fiskerejsen er udelukkende for fluefiskere og det er Catch og Release.


8 dage med 6 fiskedage

På fiskerejse til Bosnien for fluefiskere er det trofæ store Stallinger op til 65 cm og – hold fast – bækørreder op til 90 cm, der står på menuen. Det skyldes de helt optimale forhold med en konstant vandtemperatur og klækning af fødeemner. Samtidig er det en catch og release flod, så det giver altså mange store og kræsne fisk, der har set en flue før.

2023

11. juni – 18. juni / 5 pladser
18. juni – 25. juni / 5 pladser
25. juni – 02. juli / 5 pladser
03. sep. – 10. sep. / 5 pladser
Søndag til søndag

18.450,- ALL INCLUSIV

Ring: 60 21 14 17
Mail: jesper@fiske-eventyr.dk

 

Mængden af Bækørreder og Stallinger er overvældende

Der er bare mange – rigtig mange – stallinger og bækørreder i floden. Fordelingen en omkring 75 % stallinger og 25 % bækørreder. Mængden af Stallinger er overvældende. Det krystalklare vand og den begrænsede dybde, gør at du kan se fiskene og det gør ikke spændingen mindre!

Ribnik er betagende skøn. Den er en blanding af smågrus og vegetation med en fifty fifty fordeling. Den rige undervandsvegetation er hjemsted for millioner af larver og insekter og arter, som fiskene lever af. De er kræsne og der skal fiskes med lige det, der klækkes.

Ribnik løber ind i floden Sana, som vi også må fiske i. Det er en helt anderledes flod, men den er også fuld af bækørreder og stallinger og enkelt ”hucho hucho” (Donaulaks) i det tidlige forår. På lodgen hænger der et udstoppet eksemplar på ca. 118 cm!

Præsentation, præsentation, præsentation…

Guiderne banker ind i hovedet på os, at succes handler om en altid perfekt flue, der præsenteres rigtigt. I Ribnik er det tørfluefiskeri fisket nedstøms – ikke noget med liner fisken kan se. Det skal lige læres, men det skal guiderne nok sørge for. Fluerne skal hele tiden skiftes og ordnes.

Grejet

Klasse 3-5 med forfang på 0,10 til 0.16. Fluestørelserne er fra 16 til 24. I maj når stoneflies klækker er fluerne større.

I maj og juni er der klækninger af stonefly og her er flue størrelserne størst omkring str. 12. Ellers føder fiskene på ganske små insekter krogstørrelse 20-24. Skal hilse og sige, at det er sin sag at kroge en bækørred på 3-5 kilo på den størrelse. Og at få den landet er en endnu større bedrift. Og så er der jo endnu større bækørrreder!

Det er tørfluefiskeri, hvor fiskene har fordelen!

Fiskeret, licenser og guiderne

Det er LTG fly fishing center, der har fiskeretten og fiskelodgen. Der kan fiskes på alle 5,6 kilometer. Floden er  fra 2019 opdelt i zoner, så alle ikke fisker det samme sted. Når du booker er alle licenser og ophold betalt med fuld forplejning.

Indkvartering

Så vidt muligt bor vi i de viste træhytter lige op ad floden. Det er 4-5 mands hytter, men vi bor kun 3 i hver. Så  kan alle få et enkeltværelse. Der er restaurant på modsatte side af floden og her både spiser og hygger vi os mange gange hver dag.

Den lokale fluebutik er et lille skur ved floden

På bredden af Ribnik er der et træskur, cirka 2 x 2 meter. Der er lige plads til indehaveren (Blasco), et bord, et par lystfiskere og vigtigst af alt masser af smukt bundne lokale fluer og de koster kun ca. 1 € pr. stk. Det er her du fylder din flueæske!

Køb din 2023 rejse her

INKLUDERET

* 7 overnatninger
* 6 fiskedage i Ribnik, Sana mm.
* 2 dage med natfiskeri efter Hucho
* 3 mands hytter ud over floden
* Bosniske guider hver dag
* Dansk turleder
* Fuld forplejning
* Flybillet
* Egen bil

* Fiskelicenser

5 deltagere


IKKE
inkluderet

Drikkevarer

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. 

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus
Irland                                 3-4 mand i hus
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Eksklusiv lokale guider.

På rejserne til Canada efter laks er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi rådgiver gæsterne, om hvor det er godt at købe flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi henter alle gæster i lufthavnen.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Irland og efter Stør i Canada

Transport på rejserne er inkluderet.

På alle vore rejser er der to danske fiskeguider med. De vil altid have stor erfaring på den aktuelle destination. Deres fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

I Irland er der 1 dansk turguide med.

 

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turguider hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada har vi 2 biler og i Irland 1 bil. Transport er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turguiderne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

Translate »

Fiskerejser i 2023 går til Canada, Irland og Skjern Å

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email