Afspil video

Fiskerejse til Bosnien for fluefiskere efter Bækørred og Stalling

En fluefiskers paradis for Bækørreder og Stallinger. Fiskerejse til Bosnien for fluefiskere går til Ribnik, som er en fantastisk flod der kun er 5,6 kilometer lang og 10 til 20 meter bred. Det er en kilde, der vælder op ad jorden og løber ind i Sana 5,6 kilometer fra udspring. Det er krystal klart vand med en næsten konstant temperatur året rundt og det giver optimale forhold for ørreder og stallinger.​ Fiskerejsen er udelukkende for fluefiskere og det er Catch og Release.

På fiskerejse til Bosnien for fluefiskere er det trofæ store Stallinger op til 65 cm og – hold fast – bækørreder op til 90 cm, der står på menuen. Det skyldes de helt optimale forhold med en konstant vandtemperatur og klækning af fødeemner. Samtidig er det en catch og release flod, så det giver altså mange store og kræsne fisk, der har set en flue før.

FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE
8 dage med 6 fiskedage
Pris: 14.725,- ALL INKLUSIV
Pris: 10.750,- 5 dage med 3 fiskedage

2022
29. maj – 05. juni
05. juni – 12. juni
12. juni – 19. juni
19. juni – 26. juni
04. sep. – 11. sep.
11. sep. – 18. sep.
Søndag til søndag

Searching Availability…

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Mængden af Bækørreder og Stallinger er overvældende
Der er bare mange – rigtig mange – stallinger og bækørreder i floden. Fordelingen en omkring 75 % stallinger og 25 % bækørreder. Mængden af Stallinger er overvældende. Det krystalklare vand og den begrænsede dybde, gør at du kan se fiskene og det gør ikke spændingen mindre!Fiskerejse til Bosnien for fluefiskere - Stallinger-i-massevisRibnik er betagende skøn. Den er en blanding af smågrus og vegetation med en fifty fifty fordeling. Den rige undervandsvegetation er hjemsted for millioner af larver og insekter og arter, som fiskene lever af. De er kræsne og der skal fiskes med lige det, der klækkes.

Øverste-stykkeSkøn-natur-1

Ribnik løber ind i floden Sana, som vi også må fiske i. Det er en helt anderledes flod, men den er også fuld af bækørreder og stallinger og enkelt ”hucho hucho” (Donaulaks) i det tidlige forår. På lodgen hænger der et udstoppet eksemplar på ca. 118 cm!

FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-efter-Bækørred-og Stallinger

Præsentation, præsentation, præsentation…
Guiderne banker ind i hovedet på os, at succes handler om en altid perfekt flue, der præsenteres rigtigt. I Ribnik er det tørfluefiskeri fisket nedstøms – ikke noget med liner fisken kan se. Det skal lige læres, men det skal guiderne nok sørge for. Fluerne skal hele tiden skiftes og ordnes.

FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-malthe-med-bækørred-3

Grejet
Klasse 3-5 med forfang på 0,10 til 0.16. Fluestørelserne er fra 16 til 24. I maj når stoneflies klækker er fluerne større.

I maj og juni er der klækninger af stonefly og her er flue størrelserne størst omkring str. 12. Ellers føder fiskene på ganske små insekter krogstørrelse 20-24. Skal hilse og sige, at det er sin sag at kroge en bækørred på 3-5 kilo på den størrelse. Og at få den landet er en endnu større bedrift. Og så er der jo endnu større bækørrreder!

Det er tørfluefiskeri, hvor fiskene har fordelen!

FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-Mayflue

Fiskeret, licenser og guiderne
Det er LTG fly fishing center, der har fiskeretten og fiskelodgen. Der kan fiskes på alle 5,6 kilometer. Floden er  fra 2019 opdelt i zoner, så alle ikke fisker det samme sted. Når du booker er alle licenser og ophold betalt med fuld forplejning.

Indkvartering
Så vidt muligt bor vi i de viste træhytter lige op ad floden. Det er 4-5 mands hytter, men vi bor kun 3 i hver. Så  kan alle få et enkeltværelse. Der er restaurant på modsatte side af floden og her både spiser og hygger vi os mange gange hver dag.FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE

FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-aften-over-ribnik-1FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-mad

Den lokale fluebutik er et lille skur ved floden
På bredden af Ribnik er der et træskur, cirka 2 x 2 meter. Der er lige plads til indehaveren (Blasco), et bord, et par lystfiskere og vigtigst af alt masser af smukt bundne lokale fluer og de koster kun ca. 1 € pr. stk. Det er her du fylder din flueæske!

FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-FluebinderFISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-nymfe
FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-Stoneflies-fra-Peters-æskeFISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE-Fluebinding-ved-floden

FISKEREJSE TIL BOSNIEN FOR FLUEFISKERE
8 dage med 6 fiskedage
Pris: 14.725,- ALL INKLUSIV
Pris: 10.750,- 5 dage med 3 fiskedage

2022
29. maj – 05. juni
05. juni – 12. juni
12. juni – 19. juni
19. juni – 26. juni
04. sep. – 11. sep.
11. sep. – 18. sep.
Søndag til søndag

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Interesseret i Fiskerejse til Bosnien

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Fiskeeventyr logo med fiskerejser for alle

FISKE-EVENTYR.DK
+45 60 21 14 17
jesper@fiske-eventyr.dk
CVR 37972355
NR. 2800 i REJSEGARANTIFONDEN

Translate »