Vildmarks camp i Masvik med store Gedder, Bækørred og Stalling

Du er helt dig selv i Vildmarks camp i Masvik i Lapland

Vildmarks camp i Masvik i Lapland er helt suveræn efter store Gedder der bare hugger på næsten alt. Samtidig er der godt fiskeri efter Søørreder og Rødding. Og endelig løber Masåen ind i søen tæt ved og den er proppet med Bækørred og Stalling for fluefiskeren.

Vildmarkscampen ved Masvik ligger ved Malgomaj søen. Der er tre hytter og der er plads til maksimalt 6 personer. Når du ankommer bliver du mødt af vores lokale fiskeguide, der bare ved hvor og hvordan fiskene skal lokkes under alle forhold. Guiden er med hver dag og sikrer I får en unik fiskeoplevelse. Der er 2 både med motorer og flyderinge for dem, der vil det.  Du kan anvende vores “byhus” som er et klassisk svensk landsbyhus på 150 m2 og holdt i den traditionelle stil. Her er der strøm, bad, vaskemaskine og TV.

VILDMARKS CAMP I MASVIK
Malgomaj og Marsåen
Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i tre hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Der er to hytter med 2 sovepladser og 1 hytte med 4 sovepladser. Der er ikke rindende vand – vandet hentes i søen og er drikkeklar. Der er strøm fra en generator til det mest nødvendige elektroniske udstyr. Der er 2 både med plads til 3 mand og med tilhørende redningsveste. Der er også 3 flyderinge som frit kan anvendes i søen.

Her ligger hytterne i Masvik

Hytterne ligger ved Malgomaj søen som er 60 km lang. Det er en kæmpestor aflang og dyb sø. Campen ligger i en vig i den nordlige ende. Der er et stort tilløb til søen 800 meter fra campen – Marsåen. 

Fiskeriet i Malgomaj og Marsåen

Malgomaj søen er kendt for et fænomenalt geddefiskeri. Det er ikke usædvanligt at fange gedder over 10 kilo og ofte flere. Søen holder også en stor bestand af store Aborrer og Stallinger. Der er også en stor bestand af Søørreder og Røddinger. Der er ligeledes Canada rødding og Regnbueørred. Ørrederne fanges typisk ved trolling og langdrag i søen.

Der er så meget fiskevand, at det er umuligt at vælge uden de professionelle lokale guider

Gedderne fanges på gummidyr og shades og levende agn. Fluefiskeriet efter gedderne er spektakulært og også meget givende og der anvendes store flashfluer eller dyreimitationer.

Vildmarks camp ved Masvik store gedder

Marsåen er verdenskendt for Bækørred og Stalling fiskeriet. Der fiskes typisk med flue og spinner. Der har været afholdt em i fluefiskeri i flere omgange.

Der er ligeledes en kendt Stalling, Ørred og Geddesø der hedder Dainaen ca. 12 km fra campen. Det er et meget smukt sted og der ligger to både. Motor skal medbringes fra den første camp. 

VILDMARKS CAMP I MASVIK
Malgomaj og Marsåen
Lørdag til lørdag
fra uge 26 til uge 35
Plads til 6 i tre hytter
2 både med motor
Generator til Strøm
Der er mobil dækning
LOKAL FISKEGUIDE ALLE DAGE
Pris: 9.800,- pr. person

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Her handler du ind

Du handler ind i Stalon – hos købmand Johnson. Han har alt hvad du har brug for. Det er 17 kilometer rigtig god grusvej ind til ham eller ud til Campen.

Vildmarks camp - du handler ind i StalonDu har også adgang til vores byhus i Dikanäs efter aftale

Her ligger Vildmarkscampen ved Masvik

Vilhelmina V
Sverige

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Translate »

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email