Laks i Chilliwack i oktober

Oktober måned er Chilliwack floden fuld af  Kongelaks, Sølvlaks og Hundelaks. Fiskerejse efter laks i oktober er 11 dage med 8 fiskedag og 15 dage med 12 fiskedage.

Begge ture er med erfaren dansk rejseleder og fiskeri i Vedder, Chilliwack, Stave og Chehalis river. Første dag er sammen med vores erfarne Canadiske guides. Vi skal fange Springs (kongelaks), Chum (hundelaks), og Coho (sølvlaks). Vi kender alle de gode spots og passer fiskeriet til efter forholdene. Vi bor i hus et stenkast fra Chilliwack river. Vi står selv for forplejningen.

Fiskerejse efter laks er fiskeferie, der byder på et fortryllende laksefiskeri i Chilliwack, Vedder og Stave river. Dansk rejseleder med mange års erfaring i fiskeriet følger med på hele turen og gør sit bedste for at vi får fisket de rigtige steder og med de bedste metoder. Chilliwack river er verdenskendt for sin forrygende opgang af særligt store kongelaks og Sølvlaks i september og masser af hundelaks i oktober
Vi bor 20 meter fra Chilliwack floden og der er rigtig godt fiskeri lige nedenfor huset og det har vi helt for os selv.
Se laksearterne her
Se videoer her


2023

15. sep. – 30. sep. / 21.650,- / 13 fiskedage /
29. sep. – 08. okt. / 18.650,- / 8 fiskedage / 
08. okt. – 21. okt. / 21.650,- / 11 fiskedage / 

*** FLY ONLY ***
20. sep. – 29. sep. / 20.650,- / 4 pladser

29. sep. – 08. okt. / 20.650,- / 4 pladser

2 dage i Pitt eller Lillooet River
Ring: 60 21 14 17  /  Mail: jesper@fiske-eventyr.dk


Hvad skal vi fange i Chilliwack i oktober?

I oktober bestemmer vi næsten selv hvad vi skal fange – der er formidabelt fiskeri efter Kongelaks, Sølvlaks og Hundelaks samt ørred. Fiskeriet efter kongelaks i Chilliwack er uden sammenligning, fiskene ligger typisk mellem 7-14 kg, men der er også sande monstre imellem, største fisk på vores ture målte 121 cm og vejede imponerende 26 kg!

Laks i Chilliwack i oktoberKongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.
Der er mulighed for at fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer hvad du vil.

Laks i Chilliwack i oktober

 

Størfiskeriet er unikt for Fraser og Harrisonfloden

Stør fiskeriet i Fraser er i verdensklasse, få steder i verden har du større mulighed for at fange en ferskvandsfisk der er større end dig selv! Fiskeriet foregår fra vores canadiske guiders fuldt udstyrede jetbåde. Vi går kun efter de spots, hvor størens størrelse starter ved 170 cm og ofte når op på 300 cm. Hvem ved, måske er det dig der sætter krogen i en af de helt store! Stør på 300 – 400 pund er ikke et særsyn!
NB: Hvis du ønsker guidede ture efter stør er det vigtigt at fortælle os det i god tid. Så kan vi sikre de bedste guider.

Mulighed for ekstra guidede ture efter Stør

Der er altid mulighed for at booke guidede ture til fiskeri på Fraser og Harrison river efter den ikoniske hvide stør eller de laksearter, der er i floden på det givne tidspunkt. Alt fiskeri foregår fra guidens top professionelle jetbåd, som selvfølgelig er udstyret med alt hvad man kan ønske sig af grej og elektronik. Der bundmedes efter stør, typisk fra opankret båd, men i tilfælde af meget store fisk vil den sidste del af fighten typisk foregå fra land. Der fiskes med fire stænger og man skiftes typisk til at tage huggene. Alt udstyr leveres af guiderne. Ønsker du at fange laks på flue sejler vi ind til bredden, en ø eller sandbanke i floden og vi fisker fra land. Har du lyst til at bruge dit eget fiskeudstyr, er du velkommen til det.
I weekenderne søger rigtig mange lokale ud til fiskevandet, så der anbefaler vi, at du booker vores guider til ture på Fraser- og Harrison floden. 

Køb din 2023 rejse her


INKLUDERET

* 14 overnatninger
* 12 fiskedage i Chilliwack og Vedder

* 1 fiskedag i Fraser floden efter Stør

* Bor i eget hus 20 meter fra floden

* Dobbelt og eneværelser
* 2 biler til rådighed
* Dansk turleder med mange års erfaring
* Vi står selv for forplejningen
7 deltagere

IKKE inkluderet

Flybillet (ca. 6.500)

Forplejning og benzin (ca. 2.500)

Fiskekort (ca. 750)

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Translate »

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email