...

Laks i Chilliwack i oktober

Oktober måned er Chilliwack floden fuld af  Kongelaks, Sølvlaks og Hundelaks. Fiskerejse efter laks i oktober er 11 rejsedage med 8 fiskedage.

Du bor i vores hus 20 meter fra floden og vi er altid 2 erfarne dansk fiskeguider. Vi fisker i Vedder, Chilliwack, Stave og Chehalis river.

Vi skal fange Springs (kongelaks), Chum (hundelaks), og Coho (sølvlaks). Vi bor i hus et stenkast fra Chilliwack river. Vi står selv for forplejningen og deles om opgaverne.

Fiskerejse efter laks er fiskeferie, der byder på et fortryllende laksefiskeri og et godt kammeratskab.

2024

20. sep. – 04. okt. / 24.950,- / 13 fiskedage / BOOKET

04 0kt. – 16. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / BOOKET

16. okt. – 28. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / BOOKET


2025

19. sep. – 03. okt. / 24.950,- / 13 fiskedage /BOOKET

03 0kt. – 15. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / BOOKET

15. okt. – 27. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / Reserveret

27. okt. – 08. nov. / 22.950,- / 11 fiskedage

 

2026

20. sep. – 04. oktober / 13 fiskedage / 6 pladser

04 okt. – 16. oktober / 11 fiskedage / 6 pladser

16. okt. – 28. oktober / 11 fiskedage / 6 pladser

28. okt. – 09. november / 11 fiskedage /6 pladser

Ring: 60 21 14 17  /  Mail: jesper@fiske-eventyr.dk

Hvad skal vi fange i Chilliwack i oktober?

I oktober bestemmer vi næsten selv hvad vi skal fange – der er formidabelt fiskeri efter Kongelaks, Sølvlaks og Hundelaks samt ørred. Fiskeriet efter kongelaks i Chilliwack er uden sammenligning, fiskene ligger typisk mellem 7-14 kg, men der er også sande monstre imellem, største fisk på vores ture målte 121 cm og vejede imponerende 26 kg!

Laks i Chilliwack i oktober

Kongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.
Der er mulighed for at fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer hvad du vil.

Laks i Chilliwack i oktober

 

Du kan booke en tur efter Hvid Stør på Fraser floden

Stør fiskeriet i Fraser er i verdensklasse, få steder i verden har du større mulighed for at fange en ferskvandsfisk der er større end dig selv! Fiskeriet foregår fra vores canadiske guiders fuldt udstyrede jetbåde. Vi går kun efter de spots, hvor størens størrelse starter ved 170 cm og ofte når op på 300 cm. Hvem ved, måske er det dig der sætter krogen i en af de helt store! Stør på 300 – 400 pund er ikke et særsyn!
NB: Hvis du ønsker at booke en tur efter stør, er det vigtigt at fortælle os det i god tid. Så kan vi sikre de bedste guider.

Book din tur her

Du kan booke din rejse direkte ved at vælge dato og gennemføre købet. Du er booket når du har betalt 50% af rejsens pris.
Du kan også booke og få os til at ringe til dig – klik på den blå knap og vælg dato. Herefter ringer vi.

INKLUDERET

* 13 rejsedage

* 11 fiskedage i Chilliwack og Vedder

* Stør dag på Fraser floden

* Bor i eget hus 20 meter fra floden

* Dobbelt og eneværelser

* 7 mands vildmarksbad 10m fra floden

* 2 biler til rådighed

* 2 fiskeguider fra DK bor i huset
* Vi står sammen for forplejningen

* Al transport i Canada.

4 til 5 deltagere.
Pris: 22.950 eksklusiv flybillet

Tillæg

Leje traditionelt fiskeudstyr 1.900
Leje 2 hånds flue udstyr 2.600


IKKE inkluderet

– Du står selv for flybillet (ca. 6.000)
– Forplejning og benzin (ca. 2.500)
– Fiskekort – købes i Canada (ca. 800)


DATOER 2024

20. sep. – 04. okt. / 13 fiskedage/ BOOKET

04 0kt. – 16. okt. / 11 fiskedage/BOOKET

16. okt. – 28. okt. / 11 fiskedage/BOOKET

DATOER 2025

19. sep. – 03. okt. /13 fiskedage/BOOKET

03 0kt. – 15. okt. / 11 fiskedage/ BOOKET

15. okt. – 27. okt. / 11 fiskedage / Reser.

27. okt. – 08. nov. / 11 fiskedage

DATOER 2026

20. sep. – 04. okt. / 13 fiskedage

04 okt. – 16. okt. / 11 fiskedage

16. okt. – 28. okt. / 11 fiskedage

28. okt. – 09. nov. / 11 fiskedage

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. 

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus
Irland                                 3-4 mand i hus
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Eksklusiv lokale guider.

På rejserne til Canada efter laks er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi rådgiver gæsterne, om hvor det er godt at købe flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi henter alle gæster i lufthavnen.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Irland og efter Stør i Canada

Transport på rejserne er inkluderet.

På alle vore rejser er der to danske fiskeguider med. De vil altid have stor erfaring på den aktuelle destination. Deres fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

I Irland er der 1 dansk turguide med.

 

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turguider hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada har vi 2 biler og i Irland 1 bil. Transport er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turguiderne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

Translate »

BOOK CHILLIWACK OKTOBER

Ved booking vil du efterfølgende modtage en faktura på halvdelen af turens pris. Din bookning er bekræftet, når du har betalt fakturaen. Den resterende halvdel faktureres 70 dage før afrejse.

Afspil video om Fiskerejse-til-Chilliwack-henrik lander stor laks
Fiskerejser og fiskeeventyr rejsegarantifonden-logo-til hjemmesiden

Rejsebetingelser for Fiske-eventyr.dk

Generelle betingelser
Fiske-eventyr er benævnt som bureauet i det efterfølgende.

Lov om pakkerejser
Alle rejsearrangementer er underlagt “Lov om pakkerejser”, der bl.a. har til hensigt at yde udstrakt forbrugerbeskyttelse. Rejsebureauer skal kunne dokumentere, at de ved bestilling af en rejse og før depositum er betalt af kunden, har gjort denne opmærksom på alle tænkelige facetter omkring rejsen, herunder omkostninger, betingelser for ændringer m.m. Bureauet henviser i denne forbindelse til Bureauets katalog, prisliste, faktura, rejse-/deltagerbevis, praktiske informationer vedrørende rejsen og informationerne på hjemmeside.

Afbestilling
Bureauets partnere kræver et depositum ved booking og det er derfor ikke muligt at tilbagebetale det indbetalte depositum ved en evt. afbestilling. Afbestilles rejsen mindre end 45 dage før afrejse, er hele rejsens pris forfalden til betaling. Dette gælder ikke i tilfælde af, at der mindre end 14 dage før afrejse indtræder krig, naturkatastrofer eller lignende situationer i det land, hvor rejsen skulle have fundet sted. I disse tilfælde vil hele det indbetalte beløb blive tilbagebetalt. Drejer det sig om afbestilling i forbindelse med sygdom eller lignende, er det en situation, som kunden kan forsikre sig mod, hvilket bureauet anbefaler. Afbestilling af en rejse kan kun ske skriftligt.

Afbrydelse af ophold
Såfremt kunden af den ene eller anden årsag ikke ønsker at gennemføre rejsen som booket, vil der ikke være nogen tilbagebetaling for manglende ydelser.

Ansvar
Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden – reg.nr.2800 – hvilket sikrer kunden fuld tilbagebetaling af indbetalte penge og hjælp i forbindelse med hjemrejse i tilfælde af bureauets betalingsstandsning/ konkurs. Ethvert krav mod bureauet skal reguleres efter dansk ret og anlægges ved dansk domstol. Der er nøje angivet, i hvilken periode priserne er gældende. Kunden har pligt til at gøre sig bekendt med og efterleve oplysninger, som er nedfældet i alle udleverede publikationer og dokumenter, herunder Generelle Betingelser.

Booking og betaling
Samtidig med tilmelding/booking betales depositum på 50% af rejsens pris inden 14 dage, hvis ikke andet er aftalt. Tilmelding er bindende for kunde og rejsebureau, når depositum er betalt. Restbeløbet skal betales 60 dage før afrejse. Såfremt ovenstående betalingsfrist ikke overholdes, er bureauet i sin fulde ret til at annullere rejsen og beholde evt. indbetalt depositum. Fremsendes der en rykkerskrivelse fra bureauet, vil der blive opkrævet et rykkergebyr på kr. 150. Der vil ligeledes blive beregnet rente pr. påbegyndt måned.

Flybilletter
Bureauet varetager ikke flybilletter. Flybilletter er kundens eget ansvar og vi anbefaler en afbestillingsforsikring. Vi gør dog opmærksom på, at det er kundens ansvar at oplyse det korrekte navn til bureauet, således der er overensstemmelse med billet, rejsepas og evt. visum. Det er kundens ansvar, at billetter og andre rejse-dokumenter er udstedt med korrekt navn.

Generelt
Det er kundens ansvar at læse bureauets generelle informationer vedr. det enkelte rejsemål.
Bureauet kan kontaktes 24 timer i døgnet i tilfælde af en nødsituation – nummeret udleveres sammen med afrejsepapirerne. Normal åbningstid er mandag til fredag kl. 9.00-18.00 på tlf. (+45) 60211417

Prisregulering
I tilfælde af prisændringer grundet kursudsving forbeholder bureauet sig ret til at ændre priserne frem til afrejsen.

Reklamation
Opstår der uforudsete ting eller problemer på rejsen, skal bureauet omgående kontaktes, såfremt kunden og bureauets partner ikke kan løse problemet. Bliver bureauet ikke kontaktet, bortfalder kundens ret til nogen form for reklamation/kompensation.

Kørsel
På de rejsemål, hvor kunden kommer frem til rejsemålet i udlejningsbil, må kunden generelt regne med at benytte denne under opholdet i det omfang, der måtte være behov for det. Kørsel i udlejningsbil i området er på eget ansvar og skader påført bilen er på eget ansvar. Bilen er forsikret, men der vil være en selvrisiko forbundet med skader, som betales af kunden der er ansvarlig for skaden.

Anbefalinger
Vi anbefaler kunden, at være behørigt forsikret i forbindelse med afbestilling og i særdeleshed i forbindelse med sygdom.

Der tages forbehold for trykfejl.