Fiske-eventyr er samarbejdspartner med Zpey

Vi er stolte af at være samarbejdspartnere med Zpey fiskeudstyr. Det er danske kvalitets stænger, hjul og liner til fluefiskeri og spinnefiskeri.

Laksedage i Skjern Å

I samarbejde med Zpey arrangerer vi 3 årlige lakseture / dage i Skjern Å. Vi har hele Zpey lodgen for os selv og Zpey folkene hjælper os til at fange laks i Skjern Å.

2021: 22 april til 25 april og 10 til 13 juni og 26 til 29 aug.

2022: 28 april til 01 maj og 09 til 12 juni og 25 til 28 aug.

Du kan også selv leje værelser på Zpey lodgen ved Skjern å. Her kan du overnatte for få kroner og nyde fællesskabet med andre passionerede lystfiskere, der vil fange laks i Skjern å systemet. Lodgen er samtidig hovedkontor og lager for Zpey og du kan altid prøve alt deres udstyr. Du kan også være sikker på, at få god instruktion i fluekast og teknik.

Du kan også få gode fif til steder du skal fiske og du kan købe fluer og FC spinnere, som virker godt i Skjern Å.

Fiskerejse efter norske Laks i Todalselven

Vi er stolte over, at kunne tilbyde to helt unikke fiskerejser / fiskeferier efter norske laks (og havørred) i Toåelvens  uberørte og spritklart vand.

Vi har to 7 dages fiskerejser efter norske laks med godt 6½ fiskedage til et helt unikt lakse fiskevand. Vi fisker på eget vand på ca. 5,2 km af Todalselven. På fiskeferien bor vi i den historiske laksehytte bygget af lord Philip i 1901. Det er i dag Zpey lodgen i Norge og den bestyres af Arve Evensen. Fiskeferien er udelukkende for fluefiskere og det er Catch og Release.

Vi sælger Zpey fiskeudstyr

Fiskeeventyr tilbyder alle rejsegæster gode tilbud på de bedste fiskestænger og liner til flue- og spinnefiskeri.

Når du rejser med fiske-eventyr får du gode tilbud på Zpey fiskestænger, hjul og liner. Du kan ligeledes købe Zpey udstyr på hdcamp.dk 

Translate »

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email