Google

Vi mangler vand…

Der er for lidt vand i Chilliwack og de store mængder af laks lader vente på sig.

Med den lave vandstand bliver det meget i pools i Vedder river der fiskes. Det er weekend og der er mange fiskere der bare venter på at komme ud, så der er alt for mange fiskere til de få pladser på det nederste stykke, så det lader jeg være med at deltage i.

Længere oppe i Chilliwack river er der ikke nær så mange der fisker. Der er ikke mange fisk, men de kan findes og de er meget svære at fange, fordi vandet er helt klart. Du kan kun fange dem i stærkt strømmende vand der iltes, så vandet er hvidt og med agn der har fart på. Det vil sige der fiskes i strygene og lige over dem. Ellers er den eneste måde at fejlkroge dem i det klare vand og det duer ikke.

Jeg valgte kun lige at prøve lykken et par timer ved 7 tiden. Havde planer om at prøve fluen af på det øverste stykke, men det måtte jeg opgive – der var for mange folk. Fik da 2 pinks og mistede en kongelaks. Efter godt et par timer pakkede jeg sammen og kørte ned til stykket efter Allisons pool. Ville bare kigge rundt og se om jeg kunne spotte gode steder, så jeg gik nedenfor poolen. Der gik 3 mand og fiskede ind under et klippefremspring, der strækker sig over godt 100 meter. De havde lige magisk 20 minutter, hvor der kom grupper af sølv laks forbi. En af dem fik en af de største sølvlaks jeg har set i Chilliwack. Han var også helt rundt på gulvet af glæde og kunne slet ikke finde ro.

Vi mangler vand og desværre ser vejrudsigten ikke for våd ud – tænk at skulle sige det efter den mest regnfulde sommer jeg mindes. Mandag skulle der komme noget regn, men ellers bliver det sommer op til 29 grader –  Sololietid.

Søndag bliver en afslapningsdag, hvor jeg vil køre lidt rundt og se flere steder.

Translate »