Tilbud

Laks i Chilliwack 2023

16, 11 eller 14 dages rejse med 13, 8 eller 11 fiskedage
Indkvartering i hus 20 meter fra floden
1 dag på Fraser floden efter Stør
2 biler
Vi står selv for forplejningen
Mulighed for enkeltværelse eller opredning.
Plads til 6 personer
NB: Flybillet ikke inkluderet.
Leje af fiskeudstyr for 1.400 kr

17.650 DKK20.950 DKK

Ryd

Laks i Chilliwack 2023

Fiskerejser til Canada og British Columbia byder blandt andet på et fortryllende fiskeri i Chilliwack, Vedder og Stave river. Dansk rejseleder med mange års erfaring følger med på alle fiskeferier og gør sit bedste for at vi får fisket de rigtige steder og med de bedste metoder. Vi kender alle de gode spots og passer fiskeriet til efter forholdene. Chilliwack river er verdenskendt for sin forrygende opgang af særligt store kongelaks i september og oktober, Sølvlaks i september og oktober og masser af hundelaks i oktober. På ulige år er der ligeledes vanvittigt mange Pink laks i september.

Fiskerejser til Chilliwack er 16, 11 og 15 dages rejser og tilpasset laksenes opgang. Vi bor i hus et stenkast fra Chilliwack river og der er rigtig godt fiskeri lige nedenfor huset og det har vi helt for os selv. Vi står selv for forplejningen. Der er mulighed for Enkeltværelser / opredning.
På fiskerejser til Chilliwack, er der også indbygget en fiskedag efter den store hvide Stør. Fiskeriet foregår på Fraser floden og med Canadiske guider. Det er inkluderet i prisen.
Du kan leje fiskegrej hos os. 14 dage for 1.400 kr.
NB: Flybillet ikke inkluderet.
Leje af fiskeudstyr for 1.400 kr.

Fiskerejse efter laks er fiskeferie, der byder på et fortryllende laksefiskeri i Chilliwack, Vedder og Stave river. Dansk rejseleder med mange års erfaring i fiskeriet følger med på hele turen og gør sit bedste for at vi får fisket de rigtige steder og med de bedste metoder. Chilliwack river er verdenskendt for sin forrygende opgang af særligt store kongelaks og Sølvlaks i september og masser af hundelaks i oktober
Vi bor 20 meter fra Chilliwack floden og der er rigtig godt fiskeri lige nedenfor huset og det har vi helt for os selv.

Hvad skal vi fange i Chilliwack i september?

Det er HELT FRISKE Kongelaks og Sølvlaks og Pink laks (Pukkellaks) i ulige år. Fiskeriet efter kongelaks i Fraser og Chilliwack er uden sammenligning, fiskene ligger typisk mellem 7-14 kg, men der er også sande monstre imellem, største fisk på vores ture målte 121 cm og vejede imponerende 26 kg!

Kongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.
Der er mulighed for at fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer hvad du vil.

Hvad skal vi fange i Chilliwack i oktober?

I oktober bestemmer vi næsten selv hvad vi skal fange – der er formidabelt fiskeri efter Kongelaks, Sølvlaks og Hundelaks samt ørred. Fiskeriet efter kongelaks i Chilliwack er uden sammenligning, fiskene ligger typisk mellem 7-14 kg, men der er også sande monstre imellem, største fisk på vores ture målte 121 cm og vejede imponerende 26 kg!

Kongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.
Der er mulighed for at fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer hvad du vil.

Vi kender floderne rigtig godt, men det går ikke uden dygtige canadiske guider

Selvom vi har gennem fisket floderne godt og grundigt og kender mange spots, så er floderne og fiskeriet under konstant forandring. Derfor har vi et tæt samarbejde med de bedste canadiske guides. Vi kan ikke understrege nok, at de bedste guider er nøglen til succes. De kender floderne som deres egen bukselomme, og de justerer hele tiden fiskeriet til forholdene. Udover, at de kender floden ud og ind er de også fleksible og de gør alt hvad de kan for at du får fisk. Fiske presset på floden er stort og du skal være indstillet på, at der er mange fiskere ved floden på de bedste spots. Det betyder ikke, at vi behøves stå skulder ved skulder. Der er mange andre gode spots, hvor du har fiskevandet mere for dig selv når du er indstillet på at gå lidt længere efter det.

Fiskerejser til Chilliwack efter stør i fraser river

Rejse dato

15. sept. – 30. sept., 29. sept. – 08. okt., 08. okt. – 21. okt., *** FLY ONLY ***, 20. sep. – 29. sept., 29. sep. – 08. okt.

Translate »

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email