Laks i Chilliwack i oktober

* 11 eller 8 fiskedage (2024)
* Indkvartering i hus 20 meter fra floden
* 1 dag på Fraser floden efter Stør

* 7 dage i Chilliwack efter laks

* 2 biler

* 2 erfarne tur guider

Vi står selv for forplejningen

Mulighed for enkeltværelse eller opredning.
Plads til 6 personer

NB: Flybillet ikke inkluderet.
Leje af fiskeudstyr for 1.600 kr.
Ring: 60 21 14 17  /  Mail: jesper@fiske-eventyr.dk

Se videoer her

18.950 kr.22.950 kr.


  • View details
  • View details
  • View details
  • View details
  • View details
  • View details
  • View details

Du kunne også være interesseret i...

  • Fiskerejse til Chilliwack efter kongelaks,sølvlaks, Chum og stør med fiskeeventyr

Laks i Chilliwack i oktober

Laks i Chilliwack kulminerer med lakseopgangen af Kongelaks, Sølvlaks og hundelaks i oktober. Det er ganske enkelt et fortryllende fiskeri i Chilliwack, Vedder og Stave river. Du behøves ikke være en erfaren laksefisker for at deltage – det bliver du på turen. 2 danske turguider er med hele vejen. Chilliwack river er verdenskendt for sin forrygende opgang af særligt store kongelaks i september og oktober, Sølvlaks i september og oktober og masser af hundelaks i oktober. På ulige år er der ligeledes vanvittigt mange Pink laks i september.

Fiskerejser i oktober er med 11 eller 8 fiskedage og tidspunkterne er tilpasset laksenes opgang. Vi bor i hus et stenkast fra Chilliwack river og der er rigtig godt fiskeri lige nedenfor huset og det har vi helt for os selv. Vi står selv for forplejningen. Der er mulighed for Enkeltværelser / opredning.
På fiskerejser til Chilliwack, er der også indbygget en fiskedag efter den store hvide Stør. Fiskeriet foregår på Fraser floden og med Canadiske guider. Det er inkluderet i prisen.
Du kan leje fiskegrej hos os for 1.600 kr.
Ring: 60 21 14 17  /  Mail: jesper@fiske-eventyr.dk

Hvad skal vi fange i Chilliwack i oktober?

I oktober bestemmer vi næsten selv hvad vi skal fange – der er formidabelt fiskeri efter Kongelaks, Sølvlaks og Hundelaks. De store træk af kongelaks kulminerer i starten af oktober. Omkring 1. oktober begynder Hundelaksen (Chum) at melde sin ankomst. Den bliver dominerende i sidste del af oktober sammen med et stadigt større antal Sølvlaks. Du kan derfor forvente dig et meget varieret og afvekslende fiskeri i oktober. Hver lakseart har sine egne karakteristika og de skal fiskes forskelligt. Det vil sige du på samme spot kan variere fiskeriet og faktisk fange tre slags laks. Vi vil især fremhæve kongelaksefiskeriet, som er uden sidestykke sammenlignet med andre floder.

Der er mulighed for at fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer hvad du vil.

Vi kender floderne rigtig godt

Selvom vi har gennem fisket floderne godt og grundigt og kender mange spots, så er floderne og fiskeriet under konstant forandring. Derfor har vi et tæt samarbejde med de bedste canadiske guides. Vi justerer hele tiden til nye fiskespots afhængig af vandstand, vejret og opgangen af laks. Nøglen til succes ligger i omstille sig til de givne forhold. Fiske presset på floden er stort og du skal være indstillet på, at der er mange fiskere ved floden på de bedste spots. Vi vil have fokus på spots, hvor vi har fiskevandet mere os selv og det betyder også, at du skal være indstillet på at gå lidt længere efter det.

Se videoer her

fiskerejse-kongelaks sættes ud igen

Rejse dato 2023 og 2024

2023 / 30. sept. – 10. okt., 2023 / 09. – 22. okt. /11, 2024 / 20. sep. – 30. sep., 2024 / 29. sep. – 09. okt., 2024 / 08. – 18. oktober

Translate »

Fiskerejser i 2023 går til Canada, Irland og Skjern Å

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email