Google

Fantastisk afvekslende fiskeri

Den ene dag sidder du i en båd på en kæmpe flod og venter på bid fra en Stør. Det der magiske øjeblik, hvor det trækker i din fiskestang og du løfter stangen for at give tilslag – det split sekund hvor du mærker om det er en 20-30 kilos fiske eller et monster på 150-400 kilo. Det sekund der afgør om du skal have totalt ødelagte arme og et stort smil på læberne, eller du skal prøve endnu engang.

Dagen efter står du ovenfor et foss og ser grupper af sølv laks, konge laks og hunde laks komme op over fossen og hvile ud inden den videre tur op i floden. Du serverer din agn for dem på bedste vis og fanger alle tre forskellige slags hver dag.

Det kan du altsammen opleve ved Fraser River systemet med tilhørende tilløb. Indenfor 50 km kan du opleve alt det enhver fisker kun kan drømme om. Du kan hyre en guide og fiske den mægtige Fraser og Harrison River efter Stør. Der fanges hver uge eksemplarer på mellem 250 og 400 kilo! Som om det ikke er nok kan du selvfølgelig også bede guiden om at fokusere på laks og så er det det du fanger. På Fraser og Harrison vil du ofte blive sejlet ud til sand og ral banker og “sat af”, så du kan affiske et stykke af floden, hvor laksene trækker forbi.

Du kan også vælge at fiske i de mindre tilløb til Farser River og her er Chilliwack og Vedder River nok de mest kendte. Det er en af de floder, hvor der går flest laks op i forhold til størrelsen. Men der er også andre muligheder som Chialis og Stave River. De er især kendte for sølv laks og hunde laks.

Alt det kan du opleve hver dag indenfor en radius af 50 km.

Translate »