Steelheads i Chilliwack i april - og Stør

Steelhead fiskeriet topper i april i Chilliwack og Vedder river og samtidig er der et formiddabelt Størfiskeri i Fraser river. Vi arrangerer ugeture, der inkluderer 4 Steelhead dage og 2 Størdage. Vi bor i hus lige ved Chilliwack floden.

April er forår i Chilliwack og det er med rigtig spændende Steelhead fiskeri. De fanges på fluer, spinnere, rogn, egg imitationer, orm imitationer – kort sagt på alle mulige måder. Det er hugvillige fisk, der både tager agnen forsigtigt eller angriber på flere meters afstand i det klare vand.

Vi skal ikke forvente os masser af fisk – sådan er Steelhead fiskeriet ikke. Der skal arbejdes for at finde fiskene og fiskeriet skal hele tiden varieres efter forholdene. Så belønnes vi med en herre fight fra de smukke og stærke Steelheads.

Der er også en fin bestand af Bull Trout op til 3 kilo.

Størfiskeriet boomer i april
Der er masser af Stør i Fraser floden i april.  Vi skal fiske Stør to-tre dage. Vore guider siger, at der daglig bliver fanget mellem 8 til 18 Stør pr. båd om dagen. Der er mange af de middelstore stør mellem 1-2 meter og knap så mange af dem over 2,5 til 3,5 meter.
Der er fangstgaranti på Stør.

Langs Fishing Adventure er vore guider på Størfiskeriet og rådgiver os om Steelhead fiskeriet.

Ring 32 70 60 59 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

Jesper med kongelaks

Jeg har fisket i British Columbia i de seneste 16 år og kender Chilliwack og Vedder River ud og ind. Både når der er høj vandstand og når der er ganske lidt krystalklart vand, der skal fanges fisk i. Det er meget afvekslende fiskeri og ingen dage er ens. Jeg har brugt lang tid på at finde de spots, hvor der er fisk, men ikke mange mennesker – det plejer også at være muligt.

Jeg har et godt kendskab til Stave og Chialis River. Begge floder er meget afhængige af vandstand og kan enten være wunderbar eller værdiløse. Har også lidt erfaring med tørfluefiskeriet i Skagit River.

Jeg er ikke gift med en fluestang, men fisker med det der virker det sted jeg nu fisker. Så jeg fisker både med traditionelt Canadisk udstyr og flue.

Jesper Nymann

Steelheads i april

Steelhead og Stør i april

9 rejsedage med 6 fiskedage
Indkvartering i enkeltværelser
2 Stør ture inkluderet
4 dage med Steelhead guide
Dansk turleder
Fælles forplejning
Flybillet inkluderet

Pris: 22.850 inklusiv flybillet
* Fiskeudstyr kan lejes

2022
08 – 16 april
15 – 23 april
22 – 30 april

Jeg er interesseret i rejsen til Chilliwack i marts

Fiskeeventyr logo med fiskerejser for alle

FISKE-EVENTYR.DK
+45 60 21 14 17
jesper@fiske-eventyr.dk
CVR 37972355
NR. 2800 i REJSEGARANTIFONDEN

Translate »