...

Laks i Chilliwack i september

September er måneden med de helt friske Kongelaks og Sølvlaks i Chilliwack og Vedder river. Fiskeferie når det er bedst.

Fiskerejse efter Laks i Chilliwack i september er en 15 dages tur med 13 fiskedage til Vedder, Chilliwack og Stave river.  To erfarne danske turguider bor i vores hus og er med hele turen. Vi skal fange Springs (kongelaks) og Coho (sølvlaks). På ulige år er der også masser af Pink laks og vi kender alle de gode spots og passer fiskeriet til efter forholdene. Vi bor i eget hus et stenkast fra Chilliwack river. Vi står selv for forplejningen og deles om opgaverne.

Hvad skal vi fange i Chilliwack i september?

Opgangen af Kongelaks og Sølvlaks starter i anden uge af september. Det er helt krom- og sølvfarvede fisk med stor styrke. I sidste halvdel af september og første uge af oktober kulminerer opgangen af kongelaks og der er dage, hvor laksene bare kommer trækkende i en lind strøm gennem de kraftige strømpassager.
På ulige år starter Pink laksene deres opgang i starten af september med massive opgange. I 2023 gik omkring 20 millioner Pink laks ind i Fraser river systemet og heraf ender 500.000 til 700.000 i Chilliwack og Vedder river tilløbet. Det er et fuldstændigt vildt fiskeri med let grej (pink laksen er 2 årig og bliver mellem 1 til 4 kilo).

2024

20. sep. – 04. okt. / 24.950,- / 13 fiskedage / BOOKET

04 0kt. – 16. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / BOOKET

16. okt. – 28. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / BOOKET


2025

19. sep. – 03. okt. / 24.950,- / 13 fiskedage / BOOKET

03 0kt. – 15. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / BOOKET

15. okt. – 27. okt. / 22.950,- / 11 fiskedage / reserveret

27. okt. – 08. nov. / 22.950,- / 11 fiskedage / 


2026

20. sep. – 04. oktober / 13 fiskedage / 6 pladser

04 okt. – 16. oktober / 11 fiskedage / 6 pladser

16. okt. – 28. oktober / 11 fiskedage / 6 pladser

28. okt. – 09. november / 11 fiskedage / 6 pladser

Ring: 60 21 14 17  
Mail: jesper@fiske-eventyr.dk

Kongelaksen er en fantastisk fighter
Kongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.
Du kan fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer hvad du vil. 

Hver eneste fiskedag er forskellig og du skal tilpasse fiskeriet hele tiden

Selvom vi har gennem fisket floderne godt og grundigt og kender mange spots, så er floderne og fiskeriet under konstant forandring. Samtidig fisker du i en flod, der er så varieret i strøm og dybde, at fiskeriet hele tiden ændrer sig og skal tilpasses. Endelig kan du fiske på 2 eller 3 slags laks, der har helt forskellig adfærd og trækmønster. Ligger vi alle de variabler sammen har du et fiskeri du aldrig bliver færdig med. 

Kongelaks i Chilliwack

Fiske presset på floden er stort og du skal være indstillet på, at der er mange fiskere ved floden på de bedste spots. Det betyder ikke, at vi behøves stå skulder ved skulder. Der er mange andre gode spots, hvor du har fiskevandet mere for dig selv når du er indstillet på at gå lidt længere efter det.

Stør i Canada er Fiskerejse med fiskeeventyr


Mulighed for Stør fiskeri på Fraser floden – book i god tid!

Der er altid mulighed for at booke guidede ture til fiskeri på Fraser og Harrison river efter den ikoniske hvide stør eller de laksearter, der er i floden på det givne tidspunkt. Alt fiskeri foregår fra guidens top professionelle jetbåd, som selvfølgelig er udstyret med alt hvad man kan ønske sig af grej og elektronik. Der bundmedes efter stør, typisk fra opankret båd, men i tilfælde af meget store fisk vil den sidste del af fighten typisk foregå fra land. Der fiskes med fire stænger og man skiftes typisk til at tage huggene. Alt udstyr leveres af guiderne. Ønsker du at fange laks på flue sejler vi ind til bredden, en ø eller sandbanke i floden og vi fisker fra land. Har du lyst til at bruge dit eget fiskeudstyr, er du velkommen til det.
I weekenderne søger rigtig mange lokale ud til fiskevandet, så der anbefaler vi, at du booker vores guider til ture på Fraser- og Harrison floden. 

Book din tur her

Du kan booke din rejse direkte ved at vælge dato og gennemføre købet. Du er booket når du har betalt 50% af rejsens pris.
Du kan også booke og få os til at ringe til dig – klik på den blå knap og vælg dato. Herefter ringer vi.

INKLUDERET

* 15 rejsedage

* 13 fiskedage i Chilliwack og Vedder

* Stør dag på Fraser floden

* Bor i eget hus 20 meter fra floden

* Dobbelt- og eneværelser

* 7 mands vildmarksbad 10m fra floden

* 2 biler til rådighed

* 2 fiskeguider fra DK bor i huset
* Vi står sammen for forplejningen

* Al transport i Canada.

4 til 5 deltagere.
Pris: 24.950 eksklusiv flybillet.

Tillæg
Leje traditionelt fiskeudstyr 1.900
Leje 2 hånds flue udstyr 2.600
 

IKKE inkluderet

– Du står selv for flybillet (ca. 6.000)
– Forplejning og benzin (ca. 2.500)
– Fiskekort – købes i Canada (ca. 800)
 
 

DATOER 2024

20. sep. – 04. okt. / 13 fiskedage/ BOOKET

04 0kt. – 16. okt. / 11 fiskedage/BOOKET

16. okt. – 28. okt. / 11 fiskedage/BOOKET

DATOER 2025

19. sep. – 03. okt. /13 fiskedage/BOOKET

03 0kt. – 15. okt. / 11 fiskedage/ BOOKET

15. okt. – 27. okt. / 11 fiskedage / Reser.

27. okt. – 08. nov. / 11 fiskedage

DATOER 2026

20. sep. – 04. okt. /13 fiskedage/6 pladser

04 okt. – 16. okt. /11 fiskedage/6 pladser

16. okt. – 28. okt. /11 fiskedage/6 pladser

28. okt. – 09. nov./11 fiskedage/6 pladser

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. 

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus
Irland                                 3-4 mand i hus
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Eksklusiv lokale guider.

På rejserne til Canada efter laks er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi rådgiver gæsterne, om hvor det er godt at købe flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi henter alle gæster i lufthavnen.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Irland og efter Stør i Canada

Transport på rejserne er inkluderet.

På alle vore rejser er der to danske fiskeguider med. De vil altid have stor erfaring på den aktuelle destination. Deres fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

I Irland er der 1 dansk turguide med.

 

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turguider hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada har vi 2 biler og i Irland 1 bil. Transport er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turguiderne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

Translate »

BOOK CHILLIWACK SEPTEMBER

Ved booking vil du efterfølgende modtage en faktura på halvdelen af turens pris. Din bookning er bekræftet, når du har betalt fakturaen. Den resterende halvdel faktureres 70 dage før afrejse.

Afspil video om Fiskerejse-til-Chilliwack-henrik lander stor laks
Fiskerejser og fiskeeventyr rejsegarantifonden-logo-til hjemmesiden

Rejsebetingelser for Fiske-eventyr.dk

Generelle betingelser
Fiske-eventyr er benævnt som bureauet i det efterfølgende.

Lov om pakkerejser
Alle rejsearrangementer er underlagt “Lov om pakkerejser”, der bl.a. har til hensigt at yde udstrakt forbrugerbeskyttelse. Rejsebureauer skal kunne dokumentere, at de ved bestilling af en rejse og før depositum er betalt af kunden, har gjort denne opmærksom på alle tænkelige facetter omkring rejsen, herunder omkostninger, betingelser for ændringer m.m. Bureauet henviser i denne forbindelse til Bureauets katalog, prisliste, faktura, rejse-/deltagerbevis, praktiske informationer vedrørende rejsen og informationerne på hjemmeside.

Afbestilling
Bureauets partnere kræver et depositum ved booking og det er derfor ikke muligt at tilbagebetale det indbetalte depositum ved en evt. afbestilling. Afbestilles rejsen mindre end 45 dage før afrejse, er hele rejsens pris forfalden til betaling. Dette gælder ikke i tilfælde af, at der mindre end 14 dage før afrejse indtræder krig, naturkatastrofer eller lignende situationer i det land, hvor rejsen skulle have fundet sted. I disse tilfælde vil hele det indbetalte beløb blive tilbagebetalt. Drejer det sig om afbestilling i forbindelse med sygdom eller lignende, er det en situation, som kunden kan forsikre sig mod, hvilket bureauet anbefaler. Afbestilling af en rejse kan kun ske skriftligt.

Afbrydelse af ophold
Såfremt kunden af den ene eller anden årsag ikke ønsker at gennemføre rejsen som booket, vil der ikke være nogen tilbagebetaling for manglende ydelser.

Ansvar
Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden – reg.nr.2800 – hvilket sikrer kunden fuld tilbagebetaling af indbetalte penge og hjælp i forbindelse med hjemrejse i tilfælde af bureauets betalingsstandsning/ konkurs. Ethvert krav mod bureauet skal reguleres efter dansk ret og anlægges ved dansk domstol. Der er nøje angivet, i hvilken periode priserne er gældende. Kunden har pligt til at gøre sig bekendt med og efterleve oplysninger, som er nedfældet i alle udleverede publikationer og dokumenter, herunder Generelle Betingelser.

Booking og betaling
Samtidig med tilmelding/booking betales depositum på 50% af rejsens pris inden 14 dage, hvis ikke andet er aftalt. Tilmelding er bindende for kunde og rejsebureau, når depositum er betalt. Restbeløbet skal betales 60 dage før afrejse. Såfremt ovenstående betalingsfrist ikke overholdes, er bureauet i sin fulde ret til at annullere rejsen og beholde evt. indbetalt depositum. Fremsendes der en rykkerskrivelse fra bureauet, vil der blive opkrævet et rykkergebyr på kr. 150. Der vil ligeledes blive beregnet rente pr. påbegyndt måned.

Flybilletter
Bureauet varetager ikke flybilletter. Flybilletter er kundens eget ansvar og vi anbefaler en afbestillingsforsikring. Vi gør dog opmærksom på, at det er kundens ansvar at oplyse det korrekte navn til bureauet, således der er overensstemmelse med billet, rejsepas og evt. visum. Det er kundens ansvar, at billetter og andre rejse-dokumenter er udstedt med korrekt navn.

Generelt
Det er kundens ansvar at læse bureauets generelle informationer vedr. det enkelte rejsemål.
Bureauet kan kontaktes 24 timer i døgnet i tilfælde af en nødsituation – nummeret udleveres sammen med afrejsepapirerne. Normal åbningstid er mandag til fredag kl. 9.00-18.00 på tlf. (+45) 60211417

Prisregulering
I tilfælde af prisændringer grundet kursudsving forbeholder bureauet sig ret til at ændre priserne frem til afrejsen.

Reklamation
Opstår der uforudsete ting eller problemer på rejsen, skal bureauet omgående kontaktes, såfremt kunden og bureauets partner ikke kan løse problemet. Bliver bureauet ikke kontaktet, bortfalder kundens ret til nogen form for reklamation/kompensation.

Kørsel
På de rejsemål, hvor kunden kommer frem til rejsemålet i udlejningsbil, må kunden generelt regne med at benytte denne under opholdet i det omfang, der måtte være behov for det. Kørsel i udlejningsbil i området er på eget ansvar og skader påført bilen er på eget ansvar. Bilen er forsikret, men der vil være en selvrisiko forbundet med skader, som betales af kunden der er ansvarlig for skaden.

Anbefalinger
Vi anbefaler kunden, at være behørigt forsikret i forbindelse med afbestilling og i særdeleshed i forbindelse med sygdom.

Der tages forbehold for trykfejl.