Afspil video

Havørreder på Fyn ved Broholm slot

Broholm slot er den fantastiske kulisse vi gennemfører turen “havørreder på Fyn” i. Det er en all inklusiv tur fra torsdag til søndag elller søndag til onsdag. Vi bor i dobbelværelser på Broholm slot og Claus Eklundh Christensen og Niklas Albrechtsen er guiderne, der giver os de optimale muligheder for fangst succes.

Fyn er fin og havørrederne mange. Vi skal bo på Broholm slot, som ligger lige hvor noget af verdens bedste havørredfiskeri fra kysten ligger. Det er Claus og Niklas, der er certificerede guider og medstiftere af fishing lodge Fyn, der er de primære fiskeguider. Hvis vi er 4 mand klarer Claus guidningen. Bliver vi 6 mand er Niklas Albrechtsen og medguide. Kenneth vil også guide når vi er størrer grupper – han er ligeledes certificeret.

Havørredfiskeriet
Med udgangspunkt i Broholm slot afdækker vi fiskeriet i det sydfynske øhav og det omfatter Langeland, Tåsinge og Ærø og ikke mindst alle de små øer deromkring. Vi fisker fra kysten på fastlandet eller fra kysten på øerne vi sejler til. Vi vil også fiske fra båd når det er bedst. Claus har en stor båd, som giver os adgang til alle de spots andre ikke kan køre til og vi har oftest kysten for os selv.

Vi lader Claus og havørred trommerne afgøre hvad der er bedst på dagen.

Gedder i voldgraven
Hjemme på slottet er voldgraven godt besat med gedder og det er også en del af pakken, at overliste en stor hun gedde, som nænsom skal udsættes igen. 

Kulissen er helt suveræn, maden superb, naturen fantastisk, fiskeriet unikt og guiderne de bedste – vi tilbyder en turpakke med det hele

Broholm slot

Broholm Slot ligger utrolig idyllisk med park, herregårdssø, voldgrave og vandmølle et stenkast vest for Nyborg-Svendborgvejen (163) midtvejs mellem Hesselager og Oure. 

For enhver med blot et minimum af historisk flair eller romantisk-nostalgisk faible er et besøg eller ophold på Broholm Slot en spændende odysse gennem næsten 700 års danmarkshistorie fra Christoffer den 2. til Margrethe den 2., og med de mellemliggende 29 konger og 1 dronning som medspillere eller statister i Ulfeldt´ernes, Skeel´ernes og Sehested´ernes saga.
Broholm Slot er bekvemt og overskueligt. Alle opholdsrum er som en vandring i tidsaldre og de står helt autentiske og unikke. 

Ud mod slotssøen ligger museet “Kammerherre N.F.B. Sehesteds Oldtidssamling” på 60.000 oldtidsminder, som nu ejes og drives af Svendborg & Omegns Museum.

fiskerejser efter Laks, ørred og stør Claus Eklundh Christensen 2

Claus er en af de første guider i Danmark som blev certificeret igennem Danmarks Sportsfiskerforbund, Havørred Fyn & Fishing Zealand. Certificeringen er din garanti for en høj kvalitet og ikke mindst den nødvendige viden omkring fiskeri.
Claus er en passioneret og innovativ spinnefisker. Hans favoritfiskeri er kastefiskeri efter havørred fra båd i Det Sydfynske Øhav. Han synes, det er superfedt at snige sig rundt på de mere ufremkommelige pladser eller at sight-fiske havørred i høj solskin og spejlblankt vand.
Han holder også utrolig meget af de smukke Syd-og østfynske kyster, hvor han ofte træffes iført vaders og med en stang i hånden på jagt efter havørred. Når han ikke jagter de sølvblanke på kysten eller fra båd, napper han gerne en tur efter laks, gedder, torsk, makrel eller en omgang fladfisk.

Claus Eklundh Christensen
Guide / Medstifter af Fishinglodgefyn

Fiskeferie på Broholm slot

Niklas er certificeret guide. Han har sin daglige gang i Go-Fishing og har snart 15 års erfaring i grejbranchen og dermed masser af sølvtøj i bagagen.

Niklas er som en af de få i Danmark blevet certificeret igennem Danmarks Sportsfiskerforbund, Havørred Fyn & Fishing Zeeland og det er din garanti for høj kvalitet og ikke mindst den nødvendige viden omkring fiskeriet.
Han har gennem 30 års erfaring, med havørred og laksefiskeri samt sit daglige arbejde i Go-Fishing, en stor kontakt til en masse lystfiskere. Arbejdet i grejbranchen nærmer sig 15 år og det giver tilsammen en stor og bred viden og erfaring, som giver “sølvtøj” I bagagen.
Det er heller ikke så få gedder der har været oppe og hilse på Niklas når de er faldet for en af hans fristende fluer.

Niklas Albrechtsen
Guide / Medstifter af Fishinglodgefyn

Fiskeferie på Broholm slot
fiskeferie på Broholm slot

Kenneth er forpagter af Broholm Slot og den daglige vært på Fishing Lodge Fyn. Han er også certificeret guide og bådfører.
Kenneth bor på smukke Sydvestfyn få hundrede meter fra kysten.
Året rundt fisker Kenneth efter havørred med flue fortrinsvis på den sydlige del af Fyn. Han er begejstret for forår og efteråret, men milde vintre med temperaturer over 5 grader er efter Kenneth`s mening stærkt undervurderet og kan byde på fantastisk fiskeri.

Kenneth startede som 12-årig med at fiske fladfisk ved Kerteminde Havn og især i sommerferier cyklede han utallige dagsture fra Odense til Kerteminde Havn med fiskestangen. Senere blev det til å-fiskeri i Odense Å og som 18-årig overtog kystfiskeriet med flue.

Kenneth er uddannet tjener, kok og sommelier. Han har arbejdet som køkkenchef og restaurantchef i Grønland, Schweiz, Norge og Danmark. Som kok rejste han til Grønland og senere boede han 10 år I Norge og fluestangen var med hele turen. Efter hjemkomsten til Fyn er der mindst 2 turer til Norge om året som ørred/laksefisker og en arbejdsferie som lodgemanager ved Altaelven i sensommeren.

Kenneth Birler

Fiskeeventyr logo med fiskerejser for alle
fiskerejser efter Laks, ørred og stør IMG 0436 1201x800 1

Havørred dage på Fyn

3 dage på Broholm slot
Claus Eklundh Christensen er fiskeguide
Indkvartering i dobbeltværelse
Fuld forplejning
Fiskeri på kysten og i Voldgraven

Pris: 11.950,- 
* Tillæg enkeltværelse 900

Datoer september 2021
Torsdag 16 – Søndag 19
Søndag 19 – Onsdag 22
Torsdag 23 – Søndag 26
Søndag 26 – Onsdag 29

Datoer Oktober 2021
Torsdag 7 – Søndag 10
Søndag 10 – Søndag 13
Torsdag 14 – Søndag 17
Søndag 17 – Onsdag 20

BESTIL TUR

Program for havørred dage på Fyn

Torsdag 17-18: Ankomst og indkvartering
Torsdag aften: Efter middag kl. 19 lærer vi hinanden at kende og gennemgår fiskeri og grej.
Fredag morgen: Efter morgenmaden ud til kysten
Fredag middag: Frokost ved kysten
Fredag aften: Aftenmad kl. 19. Hygge og historier fra de varme fiskelande
Lørdag morgen: Fiskeri ved kysten og øerne
Lørdag middag: Bålmad ved kysten eller på en ø.
Lørdag aften: 5 retters middag og opsamling og hygge. Guiden takke af lørdag aften.
Søndag morgen: Vi tjekker ud efter morgenmaden og dem der gerne vil fiske anvises spots. Der er ikke guide med ud søndag.
Det er en ALL INKLUSIV tur, hvor du kun står for ekstra drikkevarer.

NB: Du kan leje fiskegrej og tøj hos os. 300 kr for fiskegrej og 250 for waders og støvler pr. dag.
NB: Der er mulighed for Enkeltværelser / opredning.

Fiskeeventyr logo med fiskerejser for alle

FISKE-EVENTYR.DK
+45 60 21 14 17
jesper@fiske-eventyr.dk
CVR 37972355
NR. 2800 i REJSEGARANTIFONDEN

Translate »