*** FLY ONLY ***

Kongelaks, Sølvlaks og Hundelaks

Fly only ligger i første uge i oktober og her kulminerer opgangen oftest i Chilliwack. Der er massiv opgang af Kongelaks og Sølvlaks og Hundelaksen begynder opgangen.

FLY ONLY turen er 10 dage med 8 fiskedag. Det er 5 dage i Chilliwack og måske Stave floden efter Hundelaks. Det er 2 dage med canadiske guider ind i vildnisset efter store Sølvlaks og ørreder i Pitt River eller Lillooet river.

Alt sammen kun med flue!

Dansk rejseleder med mange års erfaring i fiskeriet følger med på hele turen og gør sit bedste for at vi får fisket de rigtige steder og med de bedste metoder.
Vi bor tæt ved Chilliwack floden og der er rigtig godt fiskeri lige om hjørnet.

Ring: 60 21 14 17  /  Mail: jesper@fiske-eventyr.dk


2023

* 10 dage med 7 fiskedage
* Indkvartering i hus tæt ved floden
* 2 dage i Pitt eller Lillooet floderne
* 7 personers bil
* Vi står selv for forplejningen
* Mulighed for enkeltværelse eller opredning.
Plads til 5 personer

20. sep. – 29. sep. / 20.650,-

29. sep. – 08. okt. / 20.650,-

Afrejse fredag morgen og ankomst fredag middag. Ankomst til huset fredag ved 17-tiden.
Hjemrejse Søndag ugen efter.

Hvad skal vi fange i Chilliwack i oktober?

Det er især “nakkerne” vi skal fluefiske. Det er her vi kan få nok sving på fluen eller egg imitationen og det er et helt forrygende fiskeri. Det er med 2 hånd stang og kraftigt synkende liner. Vi skal helt ned til laksen i kraftigt strømmende vand.

Kongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.

Vi kender floderne rigtig godt, men det går ikke uden dygtige canadiske guider

Selvom vi har gennem fisket floderne godt og grundigt og kender mange spots, så er floderne og fiskeriet under konstant forandring. Derfor har vi et tæt samarbejde med de bedste canadiske guides. Vi kan ikke understrege nok, at de bedste guider er nøglen til succes. De kender floderne som deres egen bukselomme, og de justerer hele tiden fiskeriet til forholdene. Udover, at de kender floden ud og ind er de også fleksible og de gør alt hvad de kan for at du får fisk. Fiske presset på floden er stort og du skal være indstillet på, at der er mange fiskere ved floden på de bedste spots. Det betyder ikke, at vi behøves stå skulder ved skulder. Der er mange andre gode spots, hvor du har fiskevandet mere for dig selv når du er indstillet på at gå lidt længere efter det.

Fiskerejse kalender for Chilliwack i Canada

Køb din 2023 rejse her


INKLUDERET

* 10 overnatninger
* 8 fiskedage
* Transport
* Bor tæt ved floden
* 2 dage i Pitt eller lillioet river
* Dansk turleder
* Vi står selv for forplejningen
5 deltagere

IKKE inkluderet

Flybillet

Fiskekort

Forplejning og benzin

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Translate »

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email