Laks i Chilliwack i september

September er måneden med de helt friske Kongelaks og Sølvlaks i Chilliwack og Vedder river. Fiskeferie når det er bedst.

Fiskerejser efter Laks og Stør i Chilliwack i september er en 16 dages tur med 13 fiskedage til Vedder, Chilliwack og Stave river.  Erfaren dansk rejseleder er med og vi skal fange Springs (kongelaks) og Coho (sølvlaks). På ulige år er der også masser af Pink laks og vi kender alle de gode spots og passer fiskeriet til efter forholdene. Vi bor i eget hus et stenkast fra Chilliwack river. Vi står selv for forplejningen.

Hvad skal vi fange i Chilliwack i september?

Opgangen af Kongelaks og Sølvlaks starter i anden uge af september. Det er helt krom- og sølvfarvede fisk med stor styrke. I sidste halvdel af september og første uge af oktober kulminerer opgangen af kongelaks og der er dage, hvor laksene bare kommer trækkende i en lind strøm gennem de kraftige strømpassager.
På ulige år starter Pink laksene deres opgang i starten af september med massive opgange. I 2021 blev det beregnet at omring 6,5 millioner Pink laks gik ind i Fraser river systemet og heraf endte en stor del i Chilliwack og Vedder river tilløbet. Det er et fuldtstændigt vildt fiskeri med let grej (pink laksen er 2 årig og bliver mellem 1 til 4 kilo).
Se laksearterne her
Se videoer her


2023

15. sep. – 30. sep. / 21.650,- / 13 fiskedage / 3 ledige
29. sep. – 08. okt. / 18.650,- / 8 fiskedage / 3 ledige
08. okt. – 21. okt. / 20.650,- / 11 fiskedage / 5 ledige

*** FLY ONLY ***
20. sep. – 29. sep. / 20.650,- / 4 pladser

29. sep. – 08. okt. / 20.650,- / 4 pladser

2 dage i Pitt eller Lillooet River

Ring: 60 21 14 17  /  Mail: jesper@fiske-eventyr.dk

Kongelaksen er en fantastisk fighter
Kongelaksen besidder en uhørt styrke og er samtidigt en mester i at udnytte flodens kraftige strømme. Har man først én gang oplevet det kontante hug og den kraftige hovedrusken, for derefter at få tømt sit hjul imens man blot kan se måbende til, bliver man simpelthen nødt til at prøve igen – dette er højst vanedannende fiskeri.
Der er mulighed for at fiske med både egg imitationer, spin og flue, du bestemmer hvad du vil. 

Vi kender floderne rigtig godt, men det går ikke uden dygtige canadiske guider

Selvom vi har gennem fisket floderne godt og grundigt og kender mange spots, så er floderne og fiskeriet under konstant forandring. Derfor har vi et tæt samarbejde med de bedste canadiske guides. Vi kan ikke understrege nok, at de bedste guider er nøglen til succes. De kender floderne som deres egen bukselomme, og de justerer hele tiden fiskeriet til forholdene. Udover, at de kender floden ud og ind er de også fleksible og de gør alt hvad de kan for at du får fisk. Fiske presset på floden er stort og du skal være indstillet på, at der er mange fiskere ved floden på de bedste spots. Det betyder ikke, at vi behøves stå skulder ved skulder. Der er mange andre gode spots, hvor du har fiskevandet mere for dig selv når du er indstillet på at gå lidt længere efter det.

Fiskerejser til Chilliwack efter stør i fraser river

Størfiskeriet er unikt for Fraser og Harrisonfloden

Stør fiskeriet i Fraser er i verdensklasse, få steder i verden har du større mulighed for at fange en ferskvandsfisk der er større end dig selv! Fiskeriet foregår fra vores canadiske guiders fuldt udstyrede jetbåde. Vi går kun efter de spots, hvor størens størrelse starter ved 170 cm og ofte når op på 300 cm. Hvem ved, måske er det dig der sætter krogen i en af de helt store! Stør på 300 – 400 pund er ikke et særsyn!
NB: Hvis du ønsker guidede ture efter stør er det vigtigt at fortælle os det i god tid. Så kan vi sikre de bedste guider.

Mulighed for ekstra guidede ture efter Stør

Der er altid mulighed for at booke guidede ture til fiskeri på Fraser og Harrison river efter den ikoniske hvide stør eller de laksearter, der er i floden på det givne tidspunkt. Alt fiskeri foregår fra guidens top professionelle jetbåd, som selvfølgelig er udstyret med alt hvad man kan ønske sig af grej og elektronik. Der bundmedes efter stør, typisk fra opankret båd, men i tilfælde af meget store fisk vil den sidste del af fighten typisk foregå fra land. Der fiskes med fire stænger og man skiftes typisk til at tage huggene. Alt udstyr leveres af guiderne. Ønsker du at fange laks på flue sejler vi ind til bredden, en ø eller sandbanke i floden og vi fisker fra land. Har du lyst til at bruge dit eget fiskeudstyr, er du velkommen til det.
I weekenderne søger rigtig mange lokale ud til fiskevandet, så der anbefaler vi, at du booker vores guider til ture på Fraser- og Harrison floden. 

Køb din 2023 rejse her


INKLUDERET

* 14 overnatninger
* 12 fiskedage i Chilliwack og Vedder

* 1 fiskedag i Fraser floden efter Stør

* Bor i eget hus 20 meter fra floden

* Dobbelt og eneværelser
* 2 biler til rådighed
* Dansk turleder med mange års erfaring
* Vi står selv for forplejningen
7 deltagere

IKKE inkluderet

Flybillet (ca. 6.500)

Forplejning og benzin (ca. 2.500)

Fiskekort (ca. 750)

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Translate »

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email