Google

3   +   1   =  

Vi har bare haft de mest utrolige fisketure med Lang. Det er størfiskeri når det er bedst. Lang forstår at finde de største Stør og vi får en herre fight, der kan mærkes flere dage efter.

Først var det Allan, Robert og Steens tur i silende regn den første søndag i oktober. Lang havde meddelt, at endelig var der gået Chum op i Stave river og det betød både friske agnsfisk og et indtræk af Stør i halen af Chummerne i Fraser floden. Yes, det holdt og efter et par timers fiskeri efter friske Chum i Stave sejlede vi ned i saltvandszone og Lang lagde stængerne ud.

Det blev en dag vi sent glemmer. I læ for regnen sidder vi fire mand og kigger på de fire stangspidser og der går ikke mange minutter før Steens stang giver et par seje træk. Now, now råber Lang og Steen ruller løs på hjulet og Støren kroges. Nu starter der en vild fight, hvor Steen må på knæ flere gange for at holde den og til sidst får han vesten på, så han kan få lidt luft og pause til de syrede arme. Det lykkes Steen at trætte fisken og vi sætter kurs mod land. Wauw, det er anden gang jeg slår min personlige rekord på samme dag – først med den store Chum og nu med en stor Stør, siger Steen.
Fiskerejse-og-Stør-til-Steen-fra-Fraser-river

Så blev det Roberts tur og han kroger en Stør hurtigt efter Steen. I stil sikker tempo trætter han Støren og trækker den ind til båden – tid til fotografering.
fiskerejse-og-Robert-med-StørAllan er næste mand, men han ved ikke rigtig om det lige er ham og han har jo en frosen skulder. Okay så lad mig da prøve, nu vi er her midt på floden.  Det blev noget af en prøvelse – Allan får fat i en Stør på 252 cm og snakken om frosen skulder med mere, er væk som dug for solen. Klarede han den? Ja, Allan fik den store Stør ind i fin stil og efter en pause var han såmænd klar til en ny.


TO STØR GRUPPEREJSER I 2019

8 dages tur med 7 overnatninger og 5 fiskedage på Fraser og Harrison floden.
Kun med de bedste Canadisk guider.
Der er tre mand pr. båd.
Dobbeltværelse på Best western hotel lige ved Fraser floden.
Morgenmad og frokost er inkluderet.
Der er dansk turleder og bil.
Pris 17.980,- inklusiv flybillet!

07 – 15 september 2019.
02 – 10 november 2019.

RING 60 21 14 17

[su_button url=”https://fiske-eventyr.dk/din-naeste-fiskerejse-til-canada/” target=”blank” style=”soft” background=”#00ab11″ size=”12″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”https://fiske-eventyr.dk/wp-content/uploads/2015/03/Til-mail-flyvefisk-gennemsigtig.png” icon_color=”#FFFFFFF”]JEG VIL GERNE KONTAKTES[/su_button]


Familietur efter stør

Så blev det Michael, Mikkel, Lasse og Bendts tur til at prøve kræfter med Størene. De er på familietur og strækker sig over tre generationer med Bendt på 72 (svigerfar), Michael (far til Mikkel og Lasse). Igen lagde Stave Chum til, som vi brugte som agn til Størene. Lang gjorde det igen og fandt spottet med de store Stør oppe ad Fraser floden. Mikkel blev første mand på en Stør. Han fik lov til at tage Bendts stang og ved første bid krogede han hans første Stør i Canada. Det blev en oplevelse for det var en fisk på hele 270 cm og 180 kilo. Sikke et drama der udspillede sig og minsandten om ikke det lykkedes Mikkel at lande Støren – hans livs største fisk.  Alle fire mand og tre generationer er foreviget på billedet bag den 272 cm store Stør – det er stort!
Familie-med-størDet var svært for Michael og Lasse at matche så stor en Stør, men de kom tæt på med Michaels på 247 cm og Lasses på 190 cm. Sikke en dag og næsten ikke til at forstå det.
Michael med stor Stør fra FraserLasse med fin StørMichael, Mikkel, Lasse og Bendt skal ud at prøve kræfter med Størene igen og de har svoret, at de slår Langs rekord med en fisk over 340 cm. Jeg tror på dem…

INDIVIDUELLE REJSER EFTER STØR

Du/I tager selv derover, men vi arrangerer det hele for jer. Vores guide i Canada – Lang sørger for I kommer til og fra lufthavnen.
Eksempel: 8 dages tur med 7 overnatninger og 5 fiskedage på Fraser- og Harrison floden med Lang eller hans guider.
Du bor på dobbeltværelse på Best western hotel lige ved floden. Morgenmad og frokost er inkluderet.

2 mand pr. båd 21.790,- inklusiv flybillet.
3 mand pr. båd 19.350,- inklusiv flybillet.
Option: Billeje ca. 1.800,-

Datoer bestemmer I

RING 60 21 14 17
[su_button url=”https://fiske-eventyr.dk/din-naeste-fiskerejse-til-canada/” target=”blank” style=”soft” background=”#00ab11″ size=”12″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”https://fiske-eventyr.dk/wp-content/uploads/2015/03/Til-mail-flyvefisk-gennemsigtig.png” icon_color=”#FFFFFFF”]JEG VIL GERNE KONTAKTES[/su_button]

Translate »