Google

Allan Rosenbæk – turleder til Vancouver island

Fiskerejse-til-Vancouver-Island-efter-sølvlaks---Allan-med-stor-sølvlaks

Jeg har fisket siden jeg var 5 år og det har hængt ved lige siden. Kystfiskeriet er det jeg primært dyrker.

Jeg bor 200 meter fra et rigtig godt havørredvand og dyrker kysten på Tunø og Kysing syd for Aarhus.

På 35 år er jeg medlem af Odder sportsfiskerforening, hvor jeg har siddet i bestyrelsen i alle årene. I foreningen har jeg været med til at arrangere fiskerejser til fjerne mål. Vi har både været på Grønland, Island, Norge og Sverige og ikke mindst på Vancouver island.

Kystfiskeriet efter sølvlaks og de andre laks, der måtte komme forbi, er blevet en fast tradition som jeg har dyrket i de sidste 10 år. Jeg fisker både med flue og med spin ved kysten.

Jeg glæder mig til at dele oplevelserne på Vancouver island med nye fiskevenner.

Translate »