FISKEREJSER TIL KITIMAT, SKEENA, KALUM ...

Vi tilbyder Fiskerejser fra april til oktober. Fiskerejser til Kitimat og Skeena området er 9 dages ture med 7 fiskedage og heraf er 5 guidede fiskedage.

Skeena flodsystemet er legendarisk med Kongelaks, Sølvlaks, Hundelaks og Steelheads i perfekt form og store størrelser. Naturen er betagende og storslået og giver ro til sjælen. Kombineret med en fluestang og en vild fightende Steelhead eller laks bliver livet vist ikke meget bedre. Vi skal fiske de store floder og alle de mange små tilløb, hvis det er der fiskene er.

Fluefiskeri og spinnefiskeri
Det er først og fremmest Fluefiskeri vi har fokus på, men der kan fiskes med alle tilladte fiskemetoder.
Det er grupperejser med 4 deltagere. Enten er I en hel gruppe, eller vi sammensætter en gruppe med maksimalt 4 deltagere plus dansk turleder.
Individuel tilmelding kan både være med ønske om en grupperejse eller helt individuelt.

Fiskerejser til Kitimat og Skeena

APRILSteelheads i april – de første er de største
MAJSteelheads og kongelaks
27 maj til 04 juni / 2 pladser tilbage

JUNISteelheads og kongelaks
JULISteelheads og kongelaks
SEPTEMBERSølvlaks og Steelheads
OKTOBERSteelheads i oktober

9 dage med 7 fiskedage

Pris fra 26.690,-

De bedste Canadiske guides hver dag gør forskellen
Vi har de bedste guides og det er helt afgørende for fiskerejsen. Vore top professionelle Canadiske guides har næsten alle tilbragt det meste af deres liv på floderne og er dybt passionerede fiskere. De skal nok sørge for at vi finder fiskene og hjælpe os til at få succes alle dage. Den danske rejseleder sørger for at turen og sammenholdet fungerer bedst muligt. Hver dag afsluttes på lodgen med en snak om dagens fiskeri og hvad der skal ske dagen efter. Vi justerer hele tiden fiskeriet efter forholdene, så vi får så meget ud af turen som muligt.

Vi fisker i klassificeret vand
Floderne vi fisker i er Skeena, Kitimat, Kalum, Nash med mere. De bedste steder er i klassificeret vand, som oftest kun kan nåes med båd. Det er det bedste af det bedste og guiderne kender alle spots og hvor på spottet, der er fisk og hvordan de skal angribes.

Små unavngivne floder der kun kan sejles til
Vi skal 1-2 dage ud til “Costal rivers”. Det er mindre og ofte unavngivne floder vi kun kan nå ved at sejle til dem. Hvis naturen tillader det og der er opgange fisker vi et par dage på disse floder.

Langs den enorme kyst og skærgård, løber de mest vidunderlige mindre floder ud i havet. Mange har store store opgange af alle slags laks.  Alle ligger i den mest betagende og uberørte natur.

Alternative muligheder for fiskeri
Vi er nu engang i naturens hænder og det betyder vi kan løbe ind i dårligt vejr, fiskene er ikke gået op i floderne og så videre. Det betyder ikke, at vi mister fiskeri, men giver os andre muligheder. Vi har en række floder vi kan fiske i afhængigt af forholdene. Vi har også mulighed for havture efter helleflynder, laks og ikke at forglemme krabber til aftensmaden. Mulighed for naturture – hvaler, bjørne, ørne.

Indkvartering og forplejning
Indkvartering på KITIMAT Lodge i dobbelt værelser med køkken og bad. For et tillæg kan du få enkelt værelse. Værelserne rengøres hver dag og sengene redes. Morgenmad er inkluderet og du kan smøre en madpakke til dagens strabadser. Øvrig forplejning er for egen regning (der er mulighed for at spise på nærliggende restaurant). Melder du dig til alene kan du vælge enkeltværelse eller dobbeltværelse. Ved dobbeltværelse matcher vi dig med en anden fisker, og vi anbefaler I mødes inden afrejsen.

Jeg er interesseret i rejser til Kitimat

Ring 60 21 14 17 eller send mail til jesper@fiske-eventyr.dk

FAQ

Spørgsmål og svar om fiskerejser fra fiske-eventyr

Rejserne er for alle – både uerfarne og erfarne. Der er plads til alle fiskeerfaringer og alle fiskemetoder medmindre andet er anført. På 2 destinationer er der dog kun tale om fluefiskeri. Det er i Bosnien og i Todalselven i Norge.

Her har du en oversigt over deltager antal på hver destination:
Chilliwack                         5-6 mand i eget hus
Stør                                    6-8 mand i eget hus i Chilliwack
Vancouver island           4-5 mand i hus eller hytter
Kitimat                              3-6 mand på lodge
Irland                                 4-6 mand i hus
Bosnien                             4-8 mand i hytter
Skjern Å                            4-7 mand på zpey lodge
Norge                                 6-8 mand på Zpeylodge
Lapland                             5-6 mand i hver camp eksklusiv lokal guide.

På rejserne til Canada er flybilletter ikke inkluderet i prisen. Vi tilbyder gæsterne, at vi står for køb af flybilletter. Deltagerne på rejserne kommer fra hele landet og rejser fra forskellige lufthavne. Vi prøver at sikre, at vi alle lander på samme tidspunkt i modtagerlandet og vi rejser med samme fly hjem.

Flybillet er inkluderet på rejserne til Bosnien og Irland.

Transport på rejserne til Norge og Sverige er ikke inkluderet.

På alle vore rejser er der en dansk turleder med. Han vil altid have stor erfaring for rejserne på den aktuelle destination. Turlederens fornemmeste opgave, er at alle gæster får en god tur og fanger de fisk vi går efter.

Vildmarks camp i Lapland, er der dog ikke dansk turleder med, men en lokal guide.

Vi anvender i videst muligt omfang erfarne lokale guider. Det er din garanti for, at fiske de rigtige steder, med det rigtige udstyr. Det sikrer dig de bedst muligheder for et succesfuldt fiskeri. Den danske turleder hjælper også til, men kan aldrig erstatte de erfarne lokale guider.

Hvis en rejse ikke kan afholdes grundet Corona, kan du enten få din forudbetaling refunderet eller du kan vælge at udskyde din rejse til et senere tidspunkt.

På alle vore rejser prøver vi at tilbyde enkeltværelser mod en merbetaling. I nogle tilfælde kan det være en opredning, så du kan sove for dig selv.

Spørg os om mulighederne for de konkrete rejser.

I Canada og Irland lejer vi 1 til 2 biler, som er med i prisen. Benzin splejser gruppen om. Det er turlederne der kører bilen, men der kan tilkøbes ekstra chauffør.

I Bosnien er transport inkluderet – vi bliver afhentet hver dag.

I Norge er transporten på rejsemålet inkluderet.

I Lapland – på Vildmarks camp – står deltagerne selv for transporten på rejsemålet.

Fiskeeventyr logo med fiskerejser for alle

FISKE-EVENTYR.DK
+45 60 21 14 17
jesper@fiske-eventyr.dk
CVR 37972355
NR. 2800 i REJSEGARANTIFONDEN

Translate »