Google

Er lige ankommet til min bopæl de næste 5 uger og her er skønt. Lige i baghaven løber Chilliwack river og venter på at blive fisket intenst de næste 35 dage – ja livet er skønt.

Det bliver en tur, der veksler mellem sensommer som i dag den 22 september, hvor solen skinner, 20 grader og lidt og krystalklart vand til senefterår, hvor floden svulmer af vand og fisk og træerne har mistet næsten alle blade.

Fisketure i shorts og fuld regnvejrs uniform til de mange regnfulde dage, er i vente. Utroligt skifte vi har i udsigt.

Fiskene vi venter på har allerede så småt indfundet sig. I det klare vand presser pink laks på og der er allerede mange sølvlaks og helt friske kongelaks der sætter en skræk i livet på de andre. Fiskpresset er lavt endnu, så der er masser af plads.

Jeg har 5 dage i fred og ro til at finde de gode fiskespots inden der kommer gæster. Den 26 september kommer Claus sammen med 2 kammerater og de har anmeldt, at der skal råfiskes i 10 dage efter laks. Alt det pjat med Stør på 300 – 400 pund må vente til et andet år 🙂

Den 7 oktober kommer lillebror Henrik og sønnen Jonas – de er sat godt op til 14 dage med fiskeri efter det hele. Samtidig lander også 4 af fiskekammeraterne fra Skive. De skal bo tæt ved, så mon ikke der bliver fisket lidt sammen og fortalt den ene mere vanvittige fiskehistorie efter den anden, samtidig med indtagelse af lidt alkohol – jeg tror det.

Der er stadig plads i huset, hvis nogen skulle lade sig friste til en lille smuttur.

Og så lige en dejlig oplevelse. Lige som jeg kommer ud af Vancouver lufthavn ligger der en helt ekstraordinær pølsevogn med “Japadogs” med Kobe kød. Det er sgu go stil, at starte og slutte turen med.

 

Translate »